Tuvās un tālas gaismas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tuvās un tālas gaismas

Lapas: [1]
Tuvās un tālas gaismas ( 2131 )
bukjelis

64 ziņas

PM

Velos Jusu ieteikumus gribas pec iespejas gaishakas tuvas un talas gaismas kads var ieteikt labakolampu variantu par sapratigam naudam.

Atbildēt uz šo ziņu
Ingusens

46 ziņas

PM

bukjelis: "Velos Jusu ieteikumus gribas pec iespejas gaishakas tuvas un talas gaismas kads var ieteikt labakolampu variantu par sapratigam naudam."
Liec papildniekus!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

HL917: "Liec papildniekus!"
Kadus veel papildniekus ?? tu nevari vinus izmantot ka tuvas gaismas legali.Vienigais risinajums ir implanteet leecas un likt HID vai likt tas kiniesu brinumu lampas kuras patioesiba neko nerada un ir izmesta nauda.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Lai HID būtu legāli, ir jāliek arī automātiskais augstuma regulētājs un jāreģistrē pārbūve.
Jāparakņājas noteikumos, bet man šķiet, ka auto drīkstēja būt četras tuvās gaismas lampas.

Ministru kabineta noteikumi Nr.466
Rīgā 2004.gada 29.aprīlī (prot. Nr.26 9.§)
Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem
"202. Tuvās gaismas lukturi
202.1. Tips, skaits un novietojums
202.1.1. Transportlīdzekļiem jābūt aprīkotiem:
202.1.1.1. Automobiļiem – ar diviem tuvās gaismas lukturiem kādā no šādām kombinācijām:
202.1.1.1.3. četri tuvās-tālās gaismas lukturi [CR+CR+CR+CR], ja tuvās gaismas režīmā darbojas divi apakšējie vai divi augšējie un izpildās to uzstādīšanas nosacījumi."

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ieput man pakala ar saviem ministru kabinetiem braucu ar leecam un HId un neveuns uz cela neproteste , CP ari nepiesienas.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Izbraukajis esmu pus eiropu ar savam pasrocigi parbuvetejam lampam un nevuens nav piesejies.Un ja saks piesioeties tad nav problemas uzkopet sablonu no atbilstosas lampas ar markejumu un uzkauset uz manas lampas to un lai gailens uz cela pamegina
man pateikt ka tas nav aiutentiks:D

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Tuvās un tālas gaismas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online