Forums » Tehniski jautājumi » Udens
| Udens ( 1893 ) | |
|
brokeris
|
2015-08-12 05:45:36 SVEIKI.Varbut kads zin kas pa problemu braucot iesledzot auksto gaisu,kad apstajas un noslape izdzen pa parpludi tosolu laukas kas varetu but pie vainas. |
|
kuklandex
|
2015-08-13 12:48:37 Man arī ir tāda pati problēma. kādas 10 sekundes pēc noslāpēšanas sāk burbuļot pārplūdes bačokā antifrīzs, bačokā ceļās līmenis un tek ārā pa pārplūdes snīpi, paburbuļo kādu pusminūti varbūt minūti, tad nomierinās un tad lēnām antifrīzs sāk sūkties atpakaļ radiātorā un līmenis bačokā ir zem minimālā. pielaižot motoru esmu ņēmis nost radiātora korķi, un nekas nešļācās pāri,bet tikko noslāpē tā antifrīzs sāk rāpties ārā no radiātora. kur meklēt problēmu? sākšu ar termostata maiņu, tad redzēs vai kautkas mainīsies, lai gan braucot temperatūra ir stabila un nav nekādu problēmu. Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
IlmarsG!!
|
2015-08-13 14:13:58 Varbūt sākt tomēr ar dzesēšanas sistēmas korķīša nomaiņu. Paskaties, vai korķīša blīve nav bojāta, varbūt var izgriezt jaunu. |
|
kuklandex
|
2015-08-13 17:25:33 "Varbūt sākt tomēr ar dzesēšanas sistēmas korķīša nomaiņu. Paskaties, vai korķīša blīve nav bojāta, varbūt var izgriezt jaunu." Korķim jau kādus gadus sešus esmu izrāvis ārā apakšējo blīvi, problēma parādījās pēc šā gada eirotripa (LV-UK-LV), (principā pēdējo pāris mēnešu laikā), bet lai sevi pārliecinātu ka korķī nav problēma, es uzliku jauno korķi kurš nāca līdzi ar jauno radiātoru kuru nomainīju pirms kādiem diviem gadiem, pilnīgi nekādas izmaiņas un simptomi tādi paši. Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
kuklandex
|
2015-08-14 14:19:26 šodien nomainīju termostatu, nekādas izmaiņas. Iesakiet kur meklēt problēmu. Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
IlmarsG!!
|
2015-08-14 15:27:59 Tikai, kādēļ bija jānoplēš blīve? |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Udens