gāzēšana skatē » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzēšana skatē

Lapas: [1]
gāzēšana skatē ( 2526 )
20087284

21 ziņas

PM

šodien gāju skati savam 92g,2.5d,vojītim,rezultāts-gāzējot trešajam stobram sadauzīja izplūdes vārsta apakšējo sēžu.uz maniem iebildumiem par trako gāzēšanu inspektors atbildēja ka visiem dīzeļiem atgāzes pārbaudot pie 4,6tūkst.,kā t ā var būt,ja man pulkstenī ir tikai5 tūkst.un pie 4jau sākās sarkanais.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

viss pareizi. dīzelim mēra atgāzes pie max RPM.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu nedaudz precizē, pie cik apgriezieniem tad īsti nomērīja atgāzes. Tam vajadzētu būt apskates lapā vai izdrukā nomēraparāta.
Cik reizes gāzēja?
Te vecā diskusija par skati.

CV 1990g. 2,5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
20087284

21 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Tu nedaudz precizē, pie cik apgriezieniem tad īsti nomērīja atgāzes. Tam vajadzētu būt apskates lapā vai izdrukā nomēraparāta.
Cik reizes gāzēja?
Te vecā diskusija par skati.

CV 1990g. 2,5TD LE"

4reizes,apgr.4620,pats interesantākais,ka inspektors vēlāk pats atzina,citēju-ja būtu mana teikšana,es ar likumu aizliegtu šitos motorus gāzēt! es jau valmierā esot ceturtais bēdu brālis

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tad jau šis visdrīzāk nav uzgāzējis par augstu. Kaut gan varētu pārbaudīt,līdz cik 1992.g. modeli var gāzēt.
Manējam 4600-4800 jābūt max apgriezieniem. Pēc tam nostrādā apgriezienu ierobežotājs. Man tas noteikti elektronisks, Tavējam varētu būt atdure ar skrūvi.
Vienreiz gan nezinkāpēc ātruma ierobežotājs nenostrādāja un apgriezieni uzgāja virs 5000, bet nekas slikts nenotika.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

parasti par TA sūdzas sliktā stāvoklī esošu automobīļu īpašnieki. ja dzinējam kkas nestrādā kā vajag, nevajag meklēt vainu citos. nekas briesmīgs tajos max rpm nav.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Traktorists

28 ziņas

PM

Ja ar motoru viss ir kārtībā, tad tādi apgriezieni neskādē.
Jo braucot pa bāni uz 170km/h tahometrs rāda 4000 apgriezienus.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » gāzēšana skatē
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online