Degvielas patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš

Lapas: 1 [2] 3 4
Degvielas patēriņš ( 6182 )
TARIŅŠ

72 ziņas

PM

vienpatis: "mans 2.8 crd pilsetaa apm 9-10L"
2,5CRD 7,5 RIGA TAISNAJA 6,3L

Atbildēt uz šo ziņu

CGV @ 2,5CRD 2003G.

eriksm6

21 ziņas

PM

Man tagad 11-12 litri! Kura gada tev auto?

vienpatis: "mans 2.8 crd pilsetaa apm 9-10L"

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Jautajums mazleit savādāks- netaisīšu jaunu topiku.
Vai Jums sakrit kompja uzrāditais vidējais patēriņš ar to ,ko ielejat bākā? Patērīņš,kā tāds priekš 2,8CDR būtu
normāls -8,2 vidēji,daļeji iemaisot arī pilsētu .Taču kompis uzrāda vidējo 7,0 uz tiem nobrauktajiem piem 600km
Kāpec tāda starpība? Ierēķinu ari Webasto ,6 aukstie starti -apm 8min katrs,tātad kopā 50min,nevajadzetu būt vairāk
pat 1L degvielas norijis,pec manuali minētā patēriņa. Kur pārējā starpība- vēl vismaz 0,7L uz 100/h??
Tīri teorētiski kompis skaita sprauslu inžekcijas adatas atvēruma ciklus. Lietotam motoram varētu atsķirties aprēķinātais
enereģijas patēriņs pret radito jaudu??
Kā ir citiem?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kādas riepas uzliktas tavējam?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

orģinālizmērs 215/65/16,nodilums vidējs, spidometrs rada precīzi,salīdzinot ar GPS.Vispār
tas ari ir rets gadijums.Pilnīgi visiem autiņiem ar kuriem ir braukts spidometrs vienmēr bījis +5+6 km/h pret GPS
izrēķināto.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu laikam taisni brauc, citi vairāk līkumo starp bedrēm. GPS sīko līkumošanu neuzskaita, spidometrs gan. Tas arī ir viens iemesls (bet ne vienīgais), kādēļ GPS parasti rāda mazāku braukšanas ātrumu kā spidometrs.

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Ne ne,tas noteikti nav iemesls,katrā ziņa līkumošana var sastādit niecigu procentu.Es drīzāk teiktu- tā ir iestrādata apzināta kļūda
spidometram,dēl iespējama riepu nolietojuma utt. Lai ražotājam nebūtu jātaisnojas tiesās, par prasibān-kur uzlikti ātruma sodi utt.
Man vecais kantainais Džeris rādija +5,tāpat sievas Fords +6, kādas 4 darba mašinas ari vidēji +5.Visiem riepus izmēri pareizi.
Tur ir cita doma apakšā.. Braukšanas stils te "ņepričom"

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online