Forums » Tehniski jautājumi » Reizēm nestartē
| Reizēm nestartē ( 11884 ) | |
|
Andris. Prikna
|
2018-01-10 09:04:58 Šorīt tomēr viss tik gludi neiet. Vakar testēju to releju. Man pienāk 12v gan uz 86 kāju, gan uz 87 kāju. Vienalga atslēga ir pagriezta vai atslēga nav pat ielikta. 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
ibiodizels
|
2018-01-10 09:50:53 Kautkad lidzigi bij vojim,kas sists un taisnots...vadi zem spārna,kas iet no drošinātāju kastes,bija saspiesti,samuļāti un aizlauzti.Citam bija sakaltuši un salauzti tieši zem drošinātāju kastes,bieži cilaja to kasti un saraustīja. |
|
ibiodizels
|
2018-01-10 09:53:13 Noņem kreiso paspārni ,tur arī bija vairāki štekeri laikam.tie arī mitrumā dzīvo. |
|
Tigeris
|
2018-01-10 09:54:49 par releju -viss tur ir pareiz -gan uz 86,gan 87 jābut pastāvigam "+" no 16.driošinātāja |
|
Andris. Prikna
|
2018-01-10 10:49:26 Vai jāmeklē jebkas? Gan pazudusi masa, gan plus kas īsina kontaktus? Traki, tā jau ar auto elektrību uz Jūs, bet tagad vaina jāmeklē 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Andris. Prikna
|
2018-01-10 10:50:55 "Noņem kreiso paspārni ,tur arī bija vairāki štekeri laikam.tie arī mitrumā dzīvo." Ko tu zem tā domā? Metāla spārnu? Priekšā vai aizmugurē? 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
|
Tigeris
|
2018-01-10 11:27:39 "Vai jāmeklē jebkas? Gan pazudusi masa, gan plus kas īsina kontaktus? Traki, tā jau ar auto elektrību uz Jūs, bet tagad vaina jāmeklē Taisam vaļā visus konektorus, pēc kārtas kur kaut nedaudz zaļpelēks, visiem kontaktiem pāri ar zobu birsti un WD40, vai sliktāka gadijumā kaut vai viskiju,kas jums tur UK noteikti nav deficits Savienot/atvienot katru pāri reize 5.... Tā tas apmēram darās.Kā visu laiku atgaadina -īpaši bīstamās vieetas -zem drošinātju bloka, pie kārbas kompja konektora.. Ar paspārnu bija domāts vieta pie kārbas kompja-dzivo pie kreisā priekšēja riteņa aiz aizarga, ja tāds nav pazaudēts vispār. ASD relejs nodrošina ari ierosmi ģeneratoram - nevajag līst iekša pašās ierīcēs,kas ne pie kā nav vainīgas! Mūsdienu mašinām ,lai kautkāds funkcija nostradatu, lidz tam jāizpildās n-tajiem nosacijumiem,par kuriem info tiek saņemts caur dažadām citām savstarpēji nesaistītām ķēdēm vienlaicigi!.Ja kaut viena neizpildās, funkcija netiek iedarbināta! Tāpec nav jājauc arā pati ierice! |
|
Andris. Prikna
|
2018-01-10 16:16:38 Man tie kontakti, precīzāk kājiņas zem drošinātāju kastes ir ar speciālu smēri sasmērēti, tur viss ir tīrs un skaists. Jaucot vaļā, sajūta ka tikko tikai salikts. Tas pats zem stūres. Es sapūtu jau tos visus ar speciālu kontaktu tīrītāju, bet neviens no spraudņiem man pat aizdomas neradīja ka būtu problēmas. Tas pats jau minēju to melno spraudni pie startera motora. Iekšā speciālā smēre kas neļauj rūsēt. Visdrīzāk kāds vads plīsis, bet es neesmu neko darījis mašīnai. Tā dubļu plastmasa ir savā vietā, bet paņemšu nost un papētīšu, tur noteikti ir iespēja mitrumam tikt iekšā, jo kaut kad starp Ziemassvētkiem un jauno gadu stāvvietā kāds minimāli iebuktējs bija, atceros ka pamanīju ka tā aizsargplastmasa ir panākusi nost un tagad tur ir sprauga. I 2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli. |
| Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Reizēm nestartē