Reizēm nestartē » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Reizēm nestartē

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12
Reizēm nestartē ( 11884 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Pie atslēgas pluss pienāk. Kā noskaidrot kur viņš aiziet? Kāds zina vadu?
Tigeris, ko pierādīs vai atrisinās tā plusu savienošana? Vai tas iedos plusu pēc atslēgas?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Tigeris

576 ziņas

PM

Andris.: "Pie atslēgas pluss pienāk. Kā noskaidrot kur viņš aiziet? Kāds zina vadu?
Tigeris, ko pierādīs vai atrisinās tā plusu savienošana? Vai tas iedos plusu pēc atslēgas?
"

Tev jāsaprot, ka nevis kompis baro sistēmu, bet otrādi -sistēma baro kompi! Nav nekādas vajadzibas jaukt viņu ārā!
Es patreiz netiek pie kompja kurā man ir shēmas, bet savienojot abiem piepīpētajiem videjos izvadus
kopā ,daļa sistēmas protams nobarosies kā caur atslēgu. Nevaru apgalvot ka visa,jo var būt releji starpā.
Tikšu pie shēmas papētišu. Ir tāds,tā saucamais aksesuāru relejs un ari drošinātajs tam.
Viens ieteikums -PIE IESLĒGTAS ATSLEGAS nostaigā pāri ar indikatorlampiņu pa visiem drošinātājiem -
vai kāds nav tāds, kuram spriegums uzrādas tikai VIENĀ galā...Tada gadijumā tas ir pušu !
Normāli drošinātajam spriegums būs vai nu abos , vai nevienā galā!
Tikai tas jādara tiešam ar lampiņas indikatoru,lai būtu kaut minimāla slodze,nevis ar testeri!

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Es pamēģināšu salikt tos plusus kopā. Izdomāšu kā. Paldies.
Drošinātājus pārliku visus no dīzeļ auto, ne vajadzētu būt beigtiem. Nav man diemžēl testa lampiņas.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

cezap

211 ziņas

PM

Andris.: "Es pamēģināšu salikt tos plusus kopā. Izdomāšu kā. Paldies.
Drošinātājus pārliku visus no dīzeļ auto, ne vajadzētu būt beigtiem. Nav man diemžēl testa lampiņas. [/quote
http://oskin.ru/pub/chrysler-dodge/manuals/Service%20Manuals/

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies.
Nolādēja vairākus. Biju jau atradis internetā ar vadu shēmām, bet nu mazliet tumša bilde man tas viss.

Mēģināšu sākumā tos plusus salikt un tad jau.
Atradu YouTube kā minimāli notestēt vai ecu nav beigts, tas mani uztrauc visvairāk ka viņš ir bojāts. Bet viss darbojas. Izņemot šobrīd degvielas sūkni un kaut kur pluss nozudis

Atbildēt uz šo ziņu

cezap

211 ziņas

PM

Andris.: "Paldies.
Nolādēja vairākus. Biju jau atradis internetā ar vadu shēmām, bet nu mazliet tumša bilde man tas viss.

Atradu YouTube kā minimāli notestēt vai ecu nav beigts, tas mani uztrauc visvairāk ka viņš ir bojāts. Bet viss darbojas. Izņemot šobrīd degvielas sūkni un kaut kur pluss nozudis "

Nu tak iemet plusu uz sūkņa releja

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Tigeris

576 ziņas

PM

Andris.: "Paldies.

Atradu YouTube kā minimāli notestēt vai ecu nav beigts, tas mani uztrauc visvairāk ka viņš ir bojāts. Bet viss darbojas. Izņemot šobrīd degvielas sūkni un kaut kur pluss nozudis "

Papētiju shēmu, diezgan sarežģita plūsma(mēģinšu izsskaidrot stipri vienkāršoti) Prrimāri viss saistīts ar BODY jeb salona kompi.
Tas barojas caur 19 drošinātāju. No BODY kompja saņem barošanu atslēga,pie tam tur ir 2paralēlas ķedes -viens kustīgais kontakts slēgā
ACC un START stāvokļus, otrs MUX tipa (jeb pretestibu magazīna) paralēli tam kontrolē visus atslēgas stāvokļus( katram stavoklim atbilst
sava pretestība,pēc kuras BODY kompis nosaka-kāda stāvoklī pagriezta atslēga. ACC izvads atkal nonāk atpakaļ BODY kompī un no turienes
aiziet komutācijas atpakaļ uz FCM (Front control module-kas dzivo drošinātāju bloka galā).Tas savukārt rausta ASD releju (aksesuaru aiztures
kontroles relejs).Tas baro lielāko daļu patēretaju caur 28.drošinātāju Bet banāls jautājums -tavā autiņā gadijumā nav uzstādita kāda
neorģinālā signalizācija,kas ir nobloķejusies vai nomirusi,lidz ar to galvenās sistēmas nebarojas, kaut kur māksligi izveidots pārravums
(ielikts vēl kāds palildus relejs) atslēgas ķedē ?! Tikpat labi var speciāli tikt īsināta uz zemi datu maģisrāle, kam paralēli uz vienas
drāts sēž visi kompji un palīgierices(kopumā kādi 12-16gab atkarībā no auto modifikācijas)Ja šo maģistrāli speciāli noīsināt-nestrādas
pilnīgi nekas,un ari dati ar skaneri nelasīsies! Man piemēramDatu sskaneris ar autiņu savienojas pat ar izslēgtu aizdedzi, tikai,
kad jau gribi konkretus blokus sākt datus lasītt,tad sāk aurot
ka nav atbildes...

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Signalizācija domāju ka ir oriģināla. Vismaz pults ir tāda pati kā manam otram voyager un cik nu internetā redzētas visas vienādas. Varbūt ka neoriģinālā ar tādu pulti uzlikta, bet tad man nav ne jausmas.
Lielākā problēma varētu būt ka iepriekšējām īpašniekam, manuprāt tieši viņš nevis kāds pirms tam, ir salicis visādus šķūningus, led lampiņas logu špricētājā, visādi vadi savilkti uz priekšējām lampām, iespējams tur kāds led bija, šorīd parastās. Bet nevaru izsekot tiem vadiem, jo vietām labi paslēpti.
Ir iespējamība ka viņi kaut ko īsina, bet viss ir bijis labi līdz šim un gali noizolēti, kur nekas vairāk nav pieslēgts.
Apskatījos to priekšējo moduli, man nav oriģinālais, bet gāzes kantora uzlikts.

http://content7-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Voyager-N1DXE/IMG-20180107-160757.sized.jpg?1515344385
http://content7-foto.inbox.lv/albums/a/aabbxx/Voyager-N1DXE/IMG-20180107-160602.sized.jpg?1515344234

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Reizēm nestartē
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online