Reizēm nestartē » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Reizēm nestartē

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12
Reizēm nestartē ( 11884 )
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Diemžēl uzsišana pa starteri nepalīdz. Klusums.
Mēģināju pieslēgties kļūdu lasītāju un nekā, rāda ka nav kontakta. Ar atslēgu arī nevaru dabūt lai diagnostika nostrādā.
Un pats trakākais ka pēc tā ka biju izņēmis visus drošinātāju lai pārbaudītu, tagad man radio prasa kodu
Atradu vienā angļu forumā, ka puisim bija nosvils auto kompjuters ECU, tad arī nevarēja kļūdas nolasīt. Bet ja nemaldos viņam nestrādāja ne logi ne cita elektronika. Man viss strādā.
Hm, varbūt stiprāk jāsit. Vadus skatījos cik nu naktī ar lukturi var redzēt, neredz bojājumu.
Kur tie ECU ir noslēpti? Lasīju ka ja atrod tādu pašu numuru, varot arī ne programmēt.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ar to ari atsciras Anglija/Gensija , no Latvijas ka tur tev ierubis ceniku par remontu kaa tas auto maksa un kaimii ari neatnaks paliga jo ir liikrochi un nepalidzs principiali klaidoniem takaa peerc nakamo drotu pa 900 paundiem kuram ir skate uz max gadu un ceri ka vins ari ripos to gadu. Neka personiska tikai realitate

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vaina nav servisos, bet auto kvalitāte. Kaut kā vai nu nepaveicās vai kas, bet abi voyager slimo ar dažādām kaitēm.

Bet nu jācīnās ir, auto jau ietilpīga un labs.
Paskatīšos tajā ECU, varbūt kāds bojājums paslēpts, lasīju ka ja atrod identiskus kodus, nevajag pat programmēt, varētu būt ka aizies tāpat.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

cezap

211 ziņas

PM

Andris.: "Nekādu daudz info man šodien nav. Pats no sevis diemžēl nav saremontējies. Uzliku pilnu akumulatoru un tas pats. Releju klikšķi var dzirdēt. Mēģinot startēt radio arī izslēdzas.
Piefiksēju ka ieslēdzot un izslēdzot signalizāciju nemirgoja pagrieziena rādītāji. Pamēģināju otru atslēgu, tas pats. Nestartē un nemirgoja pagriezieni kad aizslēdzu auto.
Aizmirsu uztaisīt to testa lietu ar atslēgu. Šovakar pieslēgšu savu kļūdu lasītāju. Bet neticu ka daudz ko radīs.
Ārzemju forumos runā, gan par relejiem, gan startera motoru, gan vadības bloku ECU. Brīvdienās būs jācīnās.
P. S. Kāpēc visas nepatīkamās problēmas kad ir auksts un lietains.
"

Esmu saskāries ar tādiem simptomiem uz viena pārtaisīta angļu voyagera, neviena servisa nevarēja sataisit, atradu salauztu plusa vadu uz aizdedzes atslēgas!!! Izvilku jaunu vadu un brauc bez problēmām. Pārbaudi vai tev tur viss ir kārtībā. Vai uzmet vadu no akamulators uz kompja releja

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Vai sīkāk vari pastāstīt par to releju. Kurš or kompja relejs?

Lielākā problēma kas mani uztrauc ir ka nevar pieslēgt kļūdu lasītāju. Un signalizācijai neiedegas pagriezienu rādītāji. Tas noteikti ir kāds no simptomiem un ne jau nu dēļ startera vai plusa pie aizdedzes. Kaut kas dziļāk iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu

cezap

211 ziņas

PM

Andris.: "Vai sīkāk vari pastāstīt par to releju. Kurš or kompja relejs?

Lielākā problēma kas mani uztrauc ir ka nevar pieslēgt kļūdu lasītāju. Un signalizācijai neiedegas pagriezienu rādītāji. Tas noteikti ir kāds no simptomiem un ne jau nu dēļ startera vai plusa pie aizdedzes. Kaut kas dziļāk iekšā. "

Tur jau tā lieta ka nevar pieslēgt lasītāju, jo uz kompja nav barošanas, nezinu kā te var iebāzt bildes, tāpēc uzraksti savu epastu, nosutišu bildi

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Tigeris

576 ziņas

PM

Andris.: "Vai sīkāk vari pastāstīt par to releju. Kurš or kompja relejs?

Lielākā problēma kas mani uztrauc ir ka nevar pieslēgt kļūdu lasītāju. Un signalizācijai neiedegas pagriezienu rādītāji. Tas noteikti ir kāds no simptomiem un ne jau nu dēļ startera vai plusa pie aizdedzes. Kaut kas dziļāk iekšā. "

Pēc mana saprāta ari prasts nekontakts vai vads nopuvis kautkur! Kompji tāpat vien nemēdz mirt paši no sevis,kamēr
viņiem "līkas rokas nepieliek" Jo vairāk,ka par startēšanu atbild galvenais jeb dzinēja kompis, bet pagriezienus,cik
atceros, kurbulē "body" jeb salona kompis. Pirmais variants tiešam var būt atslēgas problēma,kā kolēģi teica, otrs -zaļais
kaut kur zem drošinātāju kastes- tur dzivo lērums konektoru un tie ,kā likums visi ir puszaļi, vismaz pēc LV sāls ceļiem,
Varbūt UK tas nav aktuāli:) Lai tiem tiktu klāt -jāizņem aķis, tad drošinātaju bloku varēs pacelt un sagāzt par 90grādiem
enģēs. Izkustini visus konektorus vairākkārtīgi,iepūst WD40 kontaktos ari neskādes. Tiesa,es gan komentēju pēc CRD novbietojuma,
bet ceru ka benzīnam ir tāpat

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » Reizēm nestartē
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online