Forums » Tehniski jautājumi » problema!
| problema! ( 2880 ) | |
|
papajs
|
2006-06-07 18:06:38 karba iet avarijas ržīma ka motors uzkarst sāk rīstities un slapst nost ar grūtibam var palaist meklejot ar gāzes pedali īsto momentu bet tapat rīstas un slapst nost??? 92g.v6.3,3.automats. 3,3 v6 92g vecais bet labais68 |
|
DodiezS
|
2006-06-08 11:06:45 Sveiki!!! Kārbai pirmais eļļas un filtri varbūt palīdz, bet par to raustīšanos izskatās, ka būs tā pat, kā man- degvielas sūknis un filtrs. Vienkārši vairāk nedod vajadzīgo spiedienu un uz priekšu neiet. Kaut kur forumā jau ir aprakstīts vajag tikai pameklēt. Voyager 94
|
|
Didzis
|
2006-06-08 23:06:38 Vareetu pat teikt, ka mana probleema dotajaa laikaa ir taada pati. No riita varu pielaist normaali, un kameer uzsilst tikmeer arii normaali iet un sleedzaas, bet , kad uzkarst , tad paliek avaarijas rezjiimaa, un cauri, kameer atdziest. Un baigi gruuti uzsaakt ar to otro no vietas, autinjsh slaapst nost. Sestdien jaukshu solenoiidu bloku, ja kautkas izdosies, doshu zinju. Taapat izdariishu visus spiedienu testus, lai buutu kaada skaidriiba, vai vaina ir kaarbas mehaanikaa, vai elektronikaa. Man jau nu liekas, ka elektronikaa, jo, kad iet, tad viss sleedzaas perfekti bez trokshnjiem un raavieniem.Esmu nobriedis to sisteemu izkost riktiigi. Veiksmi |
|
papajs
|
2006-06-11 08:06:20 jums taisniba aizvedu savu voyageru uz amerikas auto atrada ka karba iet avarijas režima tas ir 2 atruma tapec ka savienojuma iemetas zilais bet dzinejs slapst tapec ka degvilas suknis neattist spiedienu tur meistars man to nodemonstreja. 3,3 v6 92g vecais bet labais68 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » problema!