atslēgas izgatavošana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » atslēgas izgatavošana

Lapas: [1] 2
atslēgas izgatavošana ( 2893 )
garaisjugla

4 ziņas

PM

Labs vakars!
Nesen iegādājos 2005 gada town country. Diemžēl pie iegādes bija tik viena orģinālā atslēga.Man nepieciešama otra. Šodien biju TCmotors un tur man par atslēgas pasūtīšanu un kodēšanu paprasīja 300eur. Vai ir kāds cits risinājums?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Afigeķ!! Pamēģini autobrava.lv - tie arī ar chrysler ņemas.

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

garaisjugla: "Labs vakars!
Nesen iegādājos 2005 gada town country. Diemžēl pie iegādes bija tik viena orģinālā atslēga.Man nepieciešama otra. Šodien biju TCmotors un tur man par atslēgas pasūtīšanu un kodēšanu paprasīja 300eur. Vai ir kāds cits risinājums?
"
jautāji pēc parastās, bez pogām, vai pēc pilnās ar visām vadībām? rezerves mierīgi pietiek ar parasto, tā noteikti maksā daudz mazāk

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Juris84

8 ziņas

PM

garaisjugla: "Labs vakars!
"

Jums priekš Kasko ?
Var caur I-netu noformēt kasko ar bildēm .
Un atslēgu uztaisīt pa 30-35 Euro .

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pirms gadiem astoņiem parastā atslēga (bez pogām, bet imobilaizera čipu galviņā) TC Motorā maksāja ap Ls30+ vēl Ls24 par piekodēšanu (varu par kādiem Ls nokļūdīties). Pašam gan kaut kur bija atslēga jāpievīlē (vēl pāris Ls).

CV 1998.g. 2.5TDLE

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Pirms gadiem astoņiem parastā atslēga (bez pogām, bet imobilaizera čipu galviņā) TC Motorā maksāja ap Ls30+ vēl Ls24 par piekodēšanu (varu par kādiem Ls nokļūdīties). Pašam gan kaut kur bija atslēga jāpievīlē (vēl pāris Ls).

CV 1998.g. 2.5TDLE"

TC Motors par tiem pašiem 24 Ls man piekodēja eBay pirkto atslēgu. Atslēgu servisā pirms tam jāpievīlē. Tikai jāskatās modeļu savietojamība.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Šķiet, līdz 2007g. modelim imobilaizera čipi neatšķiras. Kā pēc tam, nezinu. 24Ls bija stundas darba likme, kaut auto no stāvlaukuma piekodēšanai tika savākts uz minūtēm desmit.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
garaisjugla

4 ziņas

PM

PASSATizhi: " jautāji pēc parastās, bez pogām, vai pēc pilnās ar visām vadībām? rezerves mierīgi pietiek ar parasto, tā noteikti maksā daudz mazāk"

Jautāju pēc orģinālās ar visām pogām un vadībām.Nu ja neko citu neatradīšu tad būs jāytaisa parastā.
Paldies par info.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » atslēgas izgatavošana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online