Stūres pastiprinātāja sūkņa maiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātāja sūkņa maiņa

Lapas: [1]
Stūres pastiprinātāja sūkņa maiņa ( 1913 )
Kurmus

15 ziņas

PM

Sveiki Voyager fani!
Jautājums spečukiem! Nobira stūres pastiprinātājam sūknis, eļa tek un škivoks arī ļurkājās. Šrotā dabūju ejošu, bet jautājums tagad ir par nomaiņu! Kad atskrūvēšu visas skrūves, vai es viņu tur dabūšu ārā, vai jāņem nost pusass arī, uz aci, liekās, ka nav pa kurieni viņu izvilkt pēc atvienošanas.
Varbūt kāds ir mainījis un var padalīties ar pašu procesu?!

Iepriekš spiežu roku, par sakarīgām atbildēm!

Chrysler Voyager 3.3 1996.g.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2009, 2.8 CRD EU

migano

351 ziņas

PM

oriģināli teikts, ka velk ārā uz aizmuguri, atskrūvējot izpūtēju no kolektora un velk ārā pa to nišu. Bet nez vai tas ir labs variants, jo, visticamāk, tur nevar atskrūvēt "normāli".
Es sūkni izvilku gar pusasi, bet es biju zobsiksnas maiņas procesā un man tur bija pajaukts daudz kas.
Pusass noteikti bija vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

sukni var izmakaret araa pa aizmuguri ari tapat protams tur bez lamasanas neiztikt bet lai to izdaritu ir nosakuma janoskruve pats suknis nost tad dzelzis kas tur sukni jaiznem tas un tikai tad suknis atpakal apgriesta seciba. Var ari nemt nost lielo skrituli no motora un pa sanu makaret ara ka sini video https://www.youtube.com/watch?v=TUw7YP_tjK4

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

esmu mainijis divreiz. vienu reizi caur augšu, noskrūvējot katalizatoru no biksēm. otro reizi izņemot ārā labo pusasi. gan viens gan otrs ir apmērām vienāds čakars. lietotu noteikti neieteiktu likt. jauns- Mopar restaurēts, maksā samērīgus ciparus.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

robisss

89 ziņas

PM

Sveiki.Var viegli dabūt ārā starp pusasi un rāmi tikai auto jāpaceļ uz dankrata lai paliek starpa lielāka starp pusasi un rāmi. Bet jāatskrūvē viss kas saistīts ar sūkņa turēšanu. Divas reizes ņēmu nost. Ar otro piegājienu sūkņa noņemšana prasija 20 min

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Stūres pastiprinātāja sūkņa maiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online