"check engine" » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6
"check engine" ( 8546 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Apskaties kädu klüdu izmet uz panela,pärbaudi un izrausti visus stekerus!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kā tad gājis Rīgā?

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

man sitads prikols bija Ford Fokusam, nomainija akseliratora pedali un vis kartiba.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Arī Voyagerim pie nestrādājoša gāzes pedāļa ieslēdzas "smags"avārijas režīms, lai varētu tikai aizbraukt līdz servisam.

Varēja jau nu tēmas aizsācēja ielikt informāciju, kā veicās ar diagnostiku Rīgā?

Atbildēt uz šo ziņu
maija_kr

29 ziņas

PM

Atvainojos, ka tik ilgi nav nekādu ziņu, bet jaunumu tiešām nav. Jau 3 nedēļas TC motors man nevar atbildēt kas kaiš mašīnai. Ar treileri aizveda un šie man atzvanīja, ka tekot antifrīzs laukā, trubas esot galīgi sapuvušas un jāmaina. Tā kā mašīnu uz turieni sūtīju ar sūdzību, ka zūd jauda un karst motors, tad šie nomainīja tās sapuvušās trubas, bet jaudas zudumu nekonstatēja. Mājas pagalmā pārbaudīju, ka nekur nekas nav tecējis, bet uz treilera jau tecējis ar strūklu, nu nezinu pa kuru brīdi tas viss radies. Bet nu... zvanīja, ka autiņš kārtībā, varu savākt. Kad jautāju kur bija problēma kāpēc man zuda jauda, atbildes nebija. It kā labot neko nevajag, ar vadiem viss kārtībā, kļūda nodzēsta, VISTICAMĀK problēma pedālī un jāmaina gāzes pedālis. Tas izmaksāšot 222 Eur + darbs + jāgaida, jo uz vietas nav. Tā kā šobrīd mašīnai jauda esot, nolēmu pagaidām pedāli nemainīt un braukt pakaļ autiņam. Tad viss tikai sākās. Aizbraucu, samaksāju 500 Eur un mašīna esot kārtībā, varu braukt. Tiku līdz Slokas Statoilam pie Kuršiem un man iedegās eļļas lampiņa panelī, protams mašīna karsa tieši tāpat kā līdz šim. Pārbaudīju eļļas līmeni - ok, bet antifrīzs labu gabalu zem normas. Zvanīju uz servisu atpakaļ, ka autiņš karst un plus vēl eļļas lampa deg. Atbilde bija pārsteidzoša: jā, arī to kļūdu mums uzrādīja tik negribējām jums teikt. Antifrīzu pielējām un bija jābūt normas līmenī, nezinam kur palika. Griezos riņķī un braucu uz servisu. Viņi paņēma autiņu lai pārbaudītu, bet tas prasīšot apm h, beidzās ar 2,5. diagnoze - ventilatoram nav slēdzies iekšā otrais ātrums, bet viņi ieslēguši un nu mašīnai nevajagot karst, bet vislabāk esot mainīt radiatoru, bet garantijas nav ka tieši tur ir tā problēma. Tā kā garantijas nav un mašīnu man deva kā sataisītu, jo ventilators tagad ieslēgts, braucu uz Ventspili. Šoreiz tiku tikai līdz t/c Spice, kad temperatūra jau bija pie sarkanās iedaļas un eļļas lampiņa arī ik pa laikam ieslēdzās un pēc kādām 5 sekundēm izslēdzās. Atkal griezu riņķī, bet nu jau ar mērķi, ka autiņu atstāšu, lai šie risina problēmu. Negribēja pieņemt, teica, ka eļļas lampiņai problēma pašai lampiņai un karšanai tad jāmaina radiators, lai izslēgtu varbūtību, ka tur tā problēma. Tā nu mašīnu atstāju, sastrīdējos, jo naudu esmu samaksājusi, bet auto man atdod kā ejošu, lai gan neviena problēma nav novērsta, un tagad atkal jāgaida zvans no viņiem.

Mani šokēja attieksme, ka man vairākas reizes zvanīja, ka auto kārtībā un atkal, ka tomēr vēl nē, jo elektriķis nav skatījies. Šīs izslēgšanas metodes - kā tas var būt ka dīlera servisā mašīnai nevar konstatēt problēmu un man jāmaksā par visu ko viņi tagad maina, lai tikai pārbaudītu vai bija problēma radiatorā vai nē, vai problēma bija pedālim vai nē...

Vai varat ieteikt kādu, kas VAR palīdzēt un noteikt kur problēma, jo izskatās, ka dīlera serviss man nevar palīdzēt un domāju, ka pēc radiatora būs nākamā detaļa kas būs pie vainas un jāmaina, un mašīna visu laiku stāvēs servisā...

IlmarsG!!: "Arī Voyagerim pie nestrādājoša gāzes pedāļa ieslēdzas "smags"avārijas režīms, lai varētu tikai aizbraukt līdz servisam.

Varēja jau nu tēmas aizsācēja ielikt informāciju, kā veicās ar diagnostiku Rīgā?"

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2005 2.8 crd

edgarsm

207 ziņas

PM

A varbūt vienkārši termostats ? Dzinējs pārkarst, uzkarsē kārbu un šī aiziet servisa režīmā ?
Tas izskaidrotu ventilatoru neieslēgšanos arī.
Bet eļļas lampa ?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pārkarsusi eļļa paliek šķidra un krītas eļļas spiediens. Lūk arī lampiņa iedegas.
Katrā ziņā centos atrunāt no vešanas uz Rīgu. Ar dīzeļiem TC motoram iet smagi. Vienu no Ventspils aizbrauktu dīzeli (nebija jaudas pēc 90km/h) īpašnieks varēja savākt neejošu. Tas bija pasen, bet forumā varētu šo gadījumu atrast.
Izklausās, ka kādu kļūdu nodzēsa arī nemaz nepateica.
Ko tagad darīt nezinu. Jau sākumā vajadzēja pieprasīt diagnostiku, rezultātus rakstiski. Ja atklātos kādas citas vainas, draudēt kaut ar PTAC par nekvalitatīvas diagnostikas veikšanu
Nevaru tomēr saprast, kādēļ necenties nolasīt kļūdas ar atslēgas grozīšanas metodi, tas taču nemaksāja ne santīma.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

"Tā kā mašīnu uz turieni sūtīju ar sūdzību, ka zūd jauda un karst motors"

Maija, pārlasi savu pirmo ziņu. Tur minētas pavisam citas sūdzības.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online