"check engine" » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6
"check engine" ( 8547 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Turpmāk, nepieciešamības gadījumā, visu saziņu tikai caur e-pastiem. Citādi nevienam nepierādīsi, ka kaut ko viņi solījuši salabot. Un jau pašā sākumā vajadzēja prasīt diagnostiku un rezultātus rakstiskā veidā.

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Pēc likuma, ja nemaldos, servisa draba uzdevumi ir jāglabā 2 gadus. Ja tur ir norādīti defektu apraksti + pasūtītāja paraksts + pieņēmēja paraksts tad tas arī ir dokuments priekš kašķa attīstīšanas, protams ja tas viss ir smuki aizpildīts..... Un gala rēķinā jābūt norādītām mainītajām detaļām + darbiem.
Tas arī ir vienīgais manuprāt kas šķūnīti atšķir no dīlera, jo šķūnī viss ir mutiski sarunāts un pierādīt neko nevar.
Bet! ir bijusi bieža saskarsme ar TC rez. daļu komandu, man viss patika.
A servisā, pieņēmēju uztrauc viņa saņemtie procenti no deala, meham vispār viss po...fig, a servisa vadītājs vispār laikam nesaprot kas servisā notiek

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

maija_kr

29 ziņas

PM

Prasīju diagnostikas kādus datus rakstiskā veidā, viņi man atbildēja ka rakstiski viņi nesniedz un nav ko man iedot.
Tāpat prasīju arī lai trubas ko man nomainīja par tiem 500 Eur atdod, bet atbildēja, ka nevarot atdot, jo galīgi sabirušas un vienīgais varot maisiņā atdot, ja nebūšot jau izvesti atkritumi.

Citu servisu nemeklēju, jo man teica, ka šis ir dīlera serviss kurā vajadzētu man palīdzēt. Turpmāk laikam apsvēršu iespēju savu auto dzīt uz Voyager servisu Ogrē (minētā adrese mājaslapā).

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2005 2.8 crd

maija_kr

29 ziņas

PM

Lūdzu vienu servisiņu arī Kurzemes pusē ;-)

Atbildēt uz šo ziņu

edgarsm

207 ziņas

PM

Mjā.. trubas par 500 eur... laikam zelta uzlika Manam draugam mainījām, laikam ap 30-40 eur sanāca. Nu ja būtu ņēmis par darbu no viņa, tad ne vairāk kā 20 eur.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

edgarsm: "Pēc likuma, ja nemaldos, servisa draba uzdevumi ir jāglabā 2 gadus. Ja tur ir norādīti defektu apraksti + pasūtītāja paraksts + pieņēmēja paraksts tad tas arī ir dokuments priekš kašķa attīstīšanas, protams ja tas viss ir smuki aizpildīts..... Un gala rēķinā jābūt norādītām mainītajām detaļām + darbiem.
Tas arī ir vienīgais manuprāt kas šķūnīti atšķir no dīlera, jo šķūnī viss ir mutiski sarunāts un pierādīt neko nevar.
Bet! ir bijusi bieža saskarsme ar TC rez. daļu komandu, man viss patika.
A servisā, pieņēmēju uztrauc viņa saņemtie procenti no deala, meham vispār viss po...fig, a servisa vadītājs vispār laikam nesaprot kas servisā notiek
"
par detalu tirdzneicibu man nav nekadu pretenziju pats esmu tur kautkad kadu oem detalu sutijis ;) iet runa teisi par servisu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgarsm

207 ziņas

PM

Sia Lāde
Liepāja, Airītes iela 8, LV-3407.

5* serviss !!!

Atbildēt uz šo ziņu

maija_kr

29 ziņas

PM

Antifrīza trubas, kas ejot kaut kur pie autonomās apsildes blakus. Sastāvot no 3 vai 4 izliektiem posmiem, kurus tautā saucot par čūsku..? Tā man servisā aprakstīja tās trubas kad jautāju kas tur tik īpašs lai būtu tik dārgas.

edgarsm: "Mjā.. trubas par 500 eur... laikam zelta uzlika Manam draugam mainījām, laikam ap 30-40 eur sanāca. Nu ja būtu ņēmis par darbu no viņa, tad ne vairāk kā 20 eur. "

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online