Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"
| "check engine" ( 8544 ) | |
|
maija_kr
|
2015-06-03 18:40:08 Rakstīju, ka spiežot gāzes pedāli nav ne ātrums ne apgriezienu - zūd jauda. Un zvanot un piesakot TC Motors servisā pateicu arī lai apskatās kāpēc auto karst, jo neilgi pirms jaudas zudumiem bija sākušās ķibeles ar auto karšanu, un ventspilī biju rādījusi mašīnu servisos un neviens nezināja kāpēc karstot. Bet karsa tikai tad, kad brauc virs 80 km/h, kā pa pilsētu, tā viss ok. ""Tā kā mašīnu uz turieni sūtīju ar sūdzību, ka zūd jauda un karst motors" Grand Voyager 2005 2.8 crd |
|
IlmarsG!!
|
2015-06-04 08:06:59 Nu re, pati varēji nolasīt kļūdas kodu, ko nespēja nevienā no Ventspils servisiem. Tagad saproti, kāds līmenis servisos pat autorizētos ir. Vari par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību sniegt OBDII kodu nolasīšanas pakalpojumu Chrysler automašīnām. Ceru, googlē kļūdas skaidrojumu jau atradi. CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
maija_kr
|
2015-06-04 13:18:48 To kļūdu jau labu laiku rādīja un apskatīju netā, protams, ka zem tās kļūdas varētu būt apakšā da jebkas.. "Nu re, pati varēji nolasīt kļūdas kodu, ko nespēja nevienā no Ventspils servisiem. Tagad saproti, kāds līmenis servisos pat autorizētos ir. Vari par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību sniegt OBDII kodu nolasīšanas pakalpojumu Chrysler automašīnām. Ceru, googlē kļūdas skaidrojumu jau atradi. Grand Voyager 2005 2.8 crd |
|
IlmarsG!!
|
2015-06-04 14:36:59 Tu komunicē ar viņiem caur e-pastu vai sazvanies? |
|
maija_kr
|
2015-06-04 17:01:47 Sazvanos, bet otrdien biju aizbraukusi it kā saņemt "gatavo" mašīnu. Kāpēc jautā? "Tu komunicē ar viņiem caur e-pastu vai sazvanies?" Grand Voyager 2005 2.8 crd |
|
Ezis2
|
2015-06-04 17:36:30 Es vispar nesaprotu kurs un priekskam remonte auto tani šušaru kantori ... par viniem jau no vinu pastavesanas sakuma ir dzirdeti "pozitivi " nostasti T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
maija_kr
|
2015-06-04 18:02:16 Tā kā par crysler īpašnieci kļuvu tikai pirms gada un visu šo gadu auto kalpoja godam un nebija nevienas vainas, tādēļ man nav bijusi darīšanas ar to kantori. Bet tā kā problēmas bija un servisos man palīdzēt nevarēja, es tak nevarēju atstāt autiņu sētā un skatīties visu laiku uz neejošu mašīnu.. vedu uz dīlera servisu.. tagad ir mācība un rūgta pieredze un vairs tur nevedīšu, bet turpmāk nezinu kur griezties lai labotu auto, ja radīsies nepieciešamība. "Es vispar nesaprotu kurs un priekskam remonte auto tani šušaru kantori ... par viniem jau no vinu pastavesanas sakuma ir dzirdeti "pozitivi " nostasti Grand Voyager 2005 2.8 crd |
|
edgarsm
|
2015-06-04 18:30:12 Voyagerclubs arī negribēja ņemt vai neprasīji ? Man jau liekas, ka vienīgie kam mēs voyageristi varam uzticēties izņemot sevi ir voyager cluba serviss. Cik te redzēts kad cilvēki uzdod jautājumus, man šķiet, ka Austris vienmēr nosauc ļoti pieņemamu cenu + viņiem ir pieredze un zināšanas + šrotiņš cik saprotu arī (var donorēt ja nav pārliecības). Voyager 3.3i 96., benzogaz |
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 | |
Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"
un tas ka vini ir kosmanauti un ka saremonte un nomaina visu pec kartas tikai ne to ko vajag , taa jau ir klasika