"check engine" » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6
"check engine" ( 8544 )
maija_kr

29 ziņas

PM

Rakstīju, ka spiežot gāzes pedāli nav ne ātrums ne apgriezienu - zūd jauda. Un zvanot un piesakot TC Motors servisā pateicu arī lai apskatās kāpēc auto karst, jo neilgi pirms jaudas zudumiem bija sākušās ķibeles ar auto karšanu, un ventspilī biju rādījusi mašīnu servisos un neviens nezināja kāpēc karstot. Bet karsa tikai tad, kad brauc virs 80 km/h, kā pa pilsētu, tā viss ok.
Pašai pārbaudot rādīja kļūdu P1130

IlmarsG!!: ""Tā kā mašīnu uz turieni sūtīju ar sūdzību, ka zūd jauda un karst motors"

Maija, pārlasi savu pirmo ziņu. Tur minētas pavisam citas sūdzības."

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2005 2.8 crd

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Nu re, pati varēji nolasīt kļūdas kodu, ko nespēja nevienā no Ventspils servisiem. Tagad saproti, kāds līmenis servisos pat autorizētos ir. Vari par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību sniegt OBDII kodu nolasīšanas pakalpojumu Chrysler automašīnām. Ceru, googlē kļūdas skaidrojumu jau atradi.
Foruma vēsturē šis ir jau otrais gadījums, kad dīzelim no Ventspils TC-Motora apmeklējums beidzies neveiksmīgi. Atradu vēsturisko informāciju par Foxx dīzeli http://voyagerclub.lv/forums/izkratiet-sirdi/show/23172?start=0 .

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
maija_kr

29 ziņas

PM

To kļūdu jau labu laiku rādīja un apskatīju netā, protams, ka zem tās kļūdas varētu būt apakšā da jebkas..
Bet sagaidīju gaidīto zvanu - auto esot kārtībā, radiators nomainīts un atkal jāsamaksā 260 Eur un jābrauc pakaļ autiņam. Cerams, ka tagad gan būs kārtībā. 6dien braukšu pakaļ un došu ziņu par gala iznākumu, bet esmu ļoti lielā šokā par attieksmi un darba kvalitāti arī. Ja aizvedu auto, bet atpakaļ saņemu ar papildus defektiem, kas radušies esot pie viņiem. Nu cerēsim...

IlmarsG!!: "Nu re, pati varēji nolasīt kļūdas kodu, ko nespēja nevienā no Ventspils servisiem. Tagad saproti, kāds līmenis servisos pat autorizētos ir. Vari par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību sniegt OBDII kodu nolasīšanas pakalpojumu Chrysler automašīnām. Ceru, googlē kļūdas skaidrojumu jau atradi.
Foruma vēsturē šis ir jau otrais gadījums, kad dīzelim no Ventspils TC-Motora apmeklējums beidzies neveiksmīgi. Atradu vēsturisko informāciju par Foxx dīzeli http://voyagerclub.lv/forums/izkratiet-sirdi/show/23172?start=0 .

CV 1998.g. 2.5TD LE"

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tu komunicē ar viņiem caur e-pastu vai sazvanies?

Atbildēt uz šo ziņu
maija_kr

29 ziņas

PM

Sazvanos, bet otrdien biju aizbraukusi it kā saņemt "gatavo" mašīnu. Kāpēc jautā?

IlmarsG!!: "Tu komunicē ar viņiem caur e-pastu vai sazvanies?"

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Es vispar nesaprotu kurs un priekskam remonte auto tani šušaru kantori ... par viniem jau no vinu pastavesanas sakuma ir dzirdeti "pozitivi " nostasti un tas ka vini ir kosmanauti un ka saremonte un nomaina visu pec kartas tikai ne to ko vajag , taa jau ir klasika

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

maija_kr

29 ziņas

PM

Tā kā par crysler īpašnieci kļuvu tikai pirms gada un visu šo gadu auto kalpoja godam un nebija nevienas vainas, tādēļ man nav bijusi darīšanas ar to kantori. Bet tā kā problēmas bija un servisos man palīdzēt nevarēja, es tak nevarēju atstāt autiņu sētā un skatīties visu laiku uz neejošu mašīnu.. vedu uz dīlera servisu.. tagad ir mācība un rūgta pieredze un vairs tur nevedīšu, bet turpmāk nezinu kur griezties lai labotu auto, ja radīsies nepieciešamība.

Ezis2: "Es vispar nesaprotu kurs un priekskam remonte auto tani šušaru kantori ... par viniem jau no vinu pastavesanas sakuma ir dzirdeti "pozitivi " nostasti un tas ka vini ir kosmanauti un ka saremonte un nomaina visu pec kartas tikai ne to ko vajag , taa jau ir klasika "

Atbildēt uz šo ziņu

edgarsm

207 ziņas

PM

Voyagerclubs arī negribēja ņemt vai neprasīji ? Man jau liekas, ka vienīgie kam mēs voyageristi varam uzticēties izņemot sevi ir voyager cluba serviss. Cik te redzēts kad cilvēki uzdod jautājumus, man šķiet, ka Austris vienmēr nosauc ļoti pieņemamu cenu + viņiem ir pieredze un zināšanas + šrotiņš cik saprotu arī (var donorēt ja nav pārliecības).
P.S.
Atvēršu savu servisu būs labi visiem
Pagaidām tikai sapņos

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6

Forums » Tehniski jautājumi » "check engine"
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online