Automāts nobruka. Grands 2000.g., 3.3 motoriņs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automāts nobruka. Grands 2000.g., 3.3 motoriņs.

Lapas: [1]
Automāts nobruka. Grands 2000.g., 3.3 motoriņs. ( 2102 )
edgarsspura

11 ziņas

PM

Sveiki. Pats no autiņiem daudz nesaprotu, tāpēc gribētu dzirdēt kādu padomu, ieteikumu.

Nobeidzās kārba -dīc bet uz priekšu neiet. Tā kā dzīvoju blakus voyager šrotam jelgavas ielā daudz nedomāju un vedu pie šiem. Diagnoze -beigta hidromufta. Nomainīja hidromuftu -solīja ka ies uz urrrāa, jo pati kārba izskatās ļoti labi. Mhmm, nobraucu 20 km un paliku uz ceļa. Tagad meistari saka, ka kārbai kaput -jāmaina.

Ko Jūs ieteiktu?

*remontēt kārbu?
*likt jaunu?

Varbūt ir kāds meistars kurš uzņemtos šo darbiņu? Varbūt ir kādi ieteikumi kurā servisā šo darbiņu dara vislabāk?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Es remontēju šeit. Automātisko pārnesumu kārbu remonts
Tālrunis: 29485790 Vittrans

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

austris: "Es remontēju šeit. Automātisko pārnesumu kārbu remonts
Tālrunis: 29485790 Vittrans
"
savulaik arī vienu kārbu remontēju vittrans'ā. termiņi galīgi garam, bet cena toreiz bija ok. bet šobrīd es izskatītu rūpnieciski restaurētas kārbas iegādi. Recro bija piedāvājumi uzreiz uz apmaiņu dabūt, un arī internātā var atrast no asv. tādi daļēji remonti nekad neatmaksājas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: " savulaik arī vienu kārbu remontēju vittrans'ā. termiņi galīgi garam, bet cena toreiz bija ok. bet šobrīd es izskatītu rūpnieciski restaurētas kārbas iegādi. Recro bija piedāvājumi uzreiz uz apmaiņu dabūt, un arī internātā var atrast no asv. tādi daļēji remonti nekad neatmaksājas. "
ar Recro tapat jauzmanas.. pazina tur remonteja un tapat ta karba glucija jau garantijas laika, tur mainija soleonidu blokus ko tur vel.. vel vizuali pats redzeju ka ta karba izskatas tur ella sulojas no sanu vakeim utt , nu mna tads tep lep variants izskatijas tas remonts pietam ka ap 600ls nolobija.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Automāts nobruka. Grands 2000.g., 3.3 motoriņs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online