Labdien » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15
Labdien ( 16291 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

reny: "Vai adas benki bez apsildes ir baigais minus? Itka piedavaja voyadzeri bet ir bijushi drebju benki, bet nomainiti pret adas"

iesēžoties ziemā, baisi salst pakaļa uz ādas bez apsildes. ja ieslēdzot apsildi pēc pāris minūtēm ir ok. tad bez apsildes vismaz kādas 20 vajag ato i vairāk

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Neesmu nekad ziemā peldbiksēs uz ādas beņķiem sēdies, bet biksēm cauri nesalst. Īsos braucienos apsildi neslēdzu, garajos dažreiz ziemā slēdzu, lai ar siltumu ārstētu saaukstēšanos.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Diezgan nepatīkami bez apsildes,bet vēl sūdīgāk ir vasarā!Ja slēdzis ar releju ir,tad pievilkt el ir vienkārši.

Atbildēt uz šo ziņu
reny

21 ziņas

PM

Dikti tas dzeri iepatikas...
Sieva smejas ka var likt kadu segu zem pakaljas un bus ok

Atbildēt uz šo ziņu
reny

21 ziņas

PM

Nu tas ir 04g 2.8cdr. Nezinu vai tadam var ielikt sledzi...

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Pats apsildi neizmantoju, var teikt, vispār. Pēdējo reizi biju nedaudz pēc šīpavasara Amatas ieslēdzis, kad dabūjām pamirkt un pasalt. Sieva gan lieto regulāri. Tas laikam dēļ sieviešu tendences ģērbties nepiemēroti laika apstākļiem. Manam ir pelēkā āda - arī vasarā īsti nesūdzos. Silts ir, bet melnajā salonā iepriekšējai mašīnai bija daudz trakāk. Bet nu par etalonu mani neņemt - esmu arī motociklists, slēpotājs, velobraucējs (arī ziemā), tāpēc salīgs neesmu.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Jurčiks

445 ziņas

PM

ibiodizels: "Diezgan nepatīkami bez apsildes,bet vēl sūdīgāk ir vasarā!Ja slēdzis ar releju ir,tad pievilkt el ir vienkārši."

Es gan teiktu ka vasarā ir patīkamāk uz ādas sēdēt,uz sintētiskā auduma pakaļa svīst trakāk !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Es arī par ādu vasarā nesūdzos. Manējam un vairumam Voyageru taču gaišā āda. Būtu melnie sēdekļi, tad varbūt karstu vairāk.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online