Labdien » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15
Labdien ( 16296 )
gachux

246 ziņas

PM

godig sakot nepazistu nevienu kas nebutu ar laiku totali nojajusies ar saviem traktoriem.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gachux: "godig sakot nepazistu nevienu kas nebutu ar laiku totali nojajusies ar saviem traktoriem."
nu kā nav kaunā šitā melot!!!! dizelis ir kruta, gāze smird

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

gachux

246 ziņas

PM

PASSATizhi: " nu kā nav kaunā šitā melot!!!! dizelis ir kruta, gāze smird "

nemeloju man pasam talajos 90tajos pirmais bij traktors,starpcitu tolaik viens no labakajiem Peugeot 2.3 dizeliem,kamer brauca biju sajusma kas par jaudu!!! tikai nebij ilgi tie prieki-atdevu autosportistu servisa,sataisit sataisija betnu kko nelidzgalam-apgriezienus tureja/netureja kad grib,auksts laida lielu miglu aizmugure,vairak maksaju neka braucu,TA beidzas-atstaju laukos labakiem laikiem,kadus gadus 6 nostaveja(tiesa gan pielaist vareja jebkura laika,sad un tad pakustinaju uzprieksu apakal) jo sen jau dabuju 2x letaku benzinnieku un mainuju tik ellas/filtrus. Beigas mutere pa 100 latiem atdeva tur kkadam vietejam vecim(es butu vairak prasijis) :-D

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

visix

9 ziņas

PM

PASSATizhi: " nu kā nav kaunā šitā melot!!!! dizelis ir kruta, gāze smird "

AGA.Gāze smird tikai tad,kad tur nau kaut kas kārtībā.Man pasham bija BMW 530,BMW 730 hlapushkas,smirdēja tikai tad kad par ātru ieslēdz gāzi uz augsto motoru.VOLVO S60,DODGE CARAVAN 2.4 4-paaudze,neko nejūtu.A kad bija BMW 525 TDS biju nelaimīgakais pasaulē kad bija jaremontē.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2002G.2.4 B/G

edgarsm

207 ziņas

PM

Dīzelisti varētu uzrīkot sacensības, kurš ir nelaimīgāks

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Es laikam šajās sacensībās ieņemtu pēdējo vietu. Esmu ar Voyager dīzeli apmierināts jau astoto gadu. Vainas ja arī ir bijušas, tad detaļās, kas ir arī benzīnniekiem. Uz dīzeļu vainām varētu norakstīt vienīgi kloķvārpstas šķīvīša nomaiņu (benzīnniekiem nemēdz atdalīties pa gumijas svārstību slāpētāju).
Bet vēršu uzmanību, man ir vecā tipa dīzelis.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Es laikam šajās sacensībās ieņemtu pēdējo vietu. Esmu ar Voyager dīzeli apmierināts jau astoto gadu. Vainas ja arī ir bijušas, tad detaļās, kas ir arī benzīnniekiem. Uz dīzeļu vainām varētu norakstīt vienīgi kloķvārpstas šķīvīša nomaiņu (benzīnniekiem nemēdz atdalīties pa gumijas svārstību slāpētāju).
Bet vēršu uzmanību, man ir vecā tipa dīzelis.

CV 1998.g. 2.5TD LE"

8 gadi-vajadzētu jau pamainīt dzelzi,biški par ilgu ...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

ibiodizels

695 ziņas

PM

Cik objektīva vispār var būt diskusija par vecām-lietotām automašīnām?Vienam 999t km,otram 9tkm-kura labāka...Nopērkot vecu dīzeli,vienmēr būs dārgs remonts,bet ja dd par velti-to var pieciest.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online