Labdien » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Labdien ( 16299 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

lai objektīvi novērtētu auto, ir jāmēģina tikai top komplektācijas. jo espase ar drēbes salonu un bez lūkas liksies nožēlojams, tāpat kā vojagers ar le komplektāciju var neuzrunāt. pirkt īso voyageru ir lielākā kļūda, kuru vēlāk klūsībā nožēlo visi iso braucēji

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

sando2008

186 ziņas

PM

kāpēc kļūda ? Man ir isais ar LX komplektāciju un nemaz nenožēloju.Izņemot krēslus pat dīvānu ielikt varu.

Atbildēt uz šo ziņu
reny

21 ziņas

PM

Skatijos Liepaja reno ar drebju kresliem. Mums jau te nav ko skatities. Doma aizbraukt uz tukumu. Kapec lai isais butu janozelo?

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Tikai nebrauc aiz Viršu DUS otrajā placī uz Rīgas pusi. Pirmajā placī pāris vojiši ir. Kāda gada meklē ?

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

reny: "Skatijos Liepaja reno ar drebju kresliem. Mums jau te nav ko skatities. Doma aizbraukt uz tukumu. Kapec lai isais butu janozelo?"

Par Tukumu-pareiza doma-22 plači Tukumā(nelieli),īsais par īsu tāpēc ka auto ir praktiski bez bagažnieka,3 rinda beidzas ar pakaļas vāku,bet ir + cenas uz īsajiem mazākas.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Andzil

25 ziņas

PM

Negribētos nevien apvainot, bet kādu laicu atpakaļ sanāca braukt uz Poliju iekš Renault Grand Espace, un noklausīties īpašnieka vaimanas par auto "īpatnējo" konstrukciju! Jāpiebilst ka vīrs bija civilās aviācijas inženieris, un ar taisnām rokām, tomēr vienīgais pozitīvais autiņa aspekts bija ietilpība!!! Bez tam tīri vizuāli salona apdarē izmantotie materiāli radija lētuma un neizturības iespaidu, nolupusi kārāsa no pogām, nobružats panelis, aplūzušas plastmasiņas. Arī ādas salons diez vai būs pieejams, ja ņem vērā ka lielākā daļa salona putekļu rodas tieši no sēdekļiem!
P.S.
Mana izvēle, 2007 Grand Voyager Limited 2.8 CRD, pagaidām nenožēloju.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Ar īso nav tik traki, ja vajag pabīda krēslu uz priekšu. Ne jau visu laiku braukā 7 cilv.
Pēc šī :
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/cljxb.html
apskates man vēlme pēc grand versijas pārgāja. Konkrēto autiņu neiesaku ņemt. Nācis no NL ar sistiem buferiem un aizmugurējo arku sarūsējušu un vāku buktētu, rūsējušu.

Atbildēt uz šo ziņu
Andzil

25 ziņas

PM

sando2008: "Ar īso nav tik traki, ja vajag pabīda krēslu uz priekšu. Ne jau visu laiku braukā 7 cilv.
Pēc šī :
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/chrysler/grand-voyager/cljxb.html
apskates man vēlme pēc grand versijas pārgāja. Konkrēto autiņu neiesaku ņemt. Nācis no NL ar sistiem buferiem un aizmugurējo arku sarūsējušu un vāku buktētu, rūsējušu.
"

Bet man rādās ka šis konkrētais nav Grand, vismaz pēc bildēm točna!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online