Labdien » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien

Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Labdien ( 16297 )
reny

21 ziņas

PM

Voyadzers pasham ir bijis sen atpakalj-grand 3.3 benz kantainais. Tas ar bija erts un labs tapec shobrit ar gribetos dzeri

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

sando2008: "Kā servisā man teica : " Birst kā mušas!"
Jāseko sprauslām līdzi, tad arī ies...
Kur Jūs dzinēju pa 1000 EUR ņemat?
450-500 EUR pliks dzinējs.
"

Tad vari man notirgot ejošu 2,8 crd pliku dzinēju par 600 naudām,būs tev varka.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

gatis.sterns

40 ziņas

PM

reny: "Man interese 2.8crd voyadzers. Kas shiem auto ir tik mezonigi dargs (ka raksta citos forumos), lai es shadu auto neveletos pirkt? Interese ipasnieku atsauksmes. Varbut ari var uzrakstit dargakas detaljas kas plist utt. Jau ieprieks paldies"

Kas kuram skaitās mežonīgi dārgs. Pats savam esmu mainījis termostatu (65 EUR), tas gan neoriģinālais, jo oriģinālais tiešām bija mežonīgi dārgs. Līdz ar to jāmaina bija arī kādi padsmit litri antifrīza. Viss, lielākais remonts, kāds man ir bijis. Regulārās apkopes, tādas kā eļļas un filtru maiņu nav ko pieminēt. Tagad sāka priekšpusē kaut kāda buksīte klabēt, bet nedomāju, ka tur būs kaut kāds kosmoss.
Labs auto. Liels. Stow'n'go jau vien ko dod, neatradīsi ko tādu ne Sharan, ne Espace. Par motoriem - gāzenieki teiks ka gāze, dīzelisti, ka dīzelis. Katram sava taisnība. Par savu dīzeli neko sliktu pateikt nevaru, par gāzētajiem, vispār neko pateikt nevaru, nav bijis. Tavā gadījumā, ja jau runa iet tikai par dīzeļiem, tad no 2005. g. uz augšu, Grand Voyager ar Stow'n'go, 2.8 CRD AT Limited versijā, lai sānu durtiņas un pakaļējais vāks atveras automātiski, tā tomēr ir štelle. Salonā āda vai tekstils, gaumes lieta.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

sando2008

186 ziņas

PM

Zuris: "
Tad vari man notirgot ejošu 2,8 crd pliku dzinēju par 600 naudām,būs tev varka.
"

Cena bija aptuvena ,netirgojos ar daļām (vairāk 2.5 crd biju pētījis, 2.8 l pašam nav aktuāls). Bet starp citu pa 600 Eur atradu dzinēju 2.8 l, ir ar pa 700 un 750 Eur, par stāvokli neņemos spriest. Pieļauju, ka daļa pa 1300 eur ir tādā pašā stāvoklī.

Atbildēt uz šo ziņu
sando2008

186 ziņas

PM

Kāds ir pētījis 2.4 l benz.? Plusi un mīnusi? Ja neņemam vērā, ka aprīkojums nekāds.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

sando2008: "
Cena bija aptuvena ,netirgojos ar daļām (vairāk 2.5 crd biju pētījis, 2.8 l pašam nav aktuāls). Bet starp citu pa 600 Eur atradu dzinēju 2.8 l, ir ar pa 700 un 750 Eur, par stāvokli neņemos spriest. Pieļauju, ka daļa pa 1300 eur ir tādā pašā stāvoklī.
"

sapratu-tukša runa....

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jūs vispirms precizējiet, kādu komplektāciju saprotat ar dzinēju.

Commomn rail un Pumpe duse dīzeļiem galvenais sadārdzinājums, salīdzinot ar vecajiem dīzeļiem ir degvielas padeves sistēmā. Dārgas un neizturīgas sprauslas un augstspiediena sūknis(sūkņi sprauslās). Nav svarīgi vai auto ir tā vai cita ražotāja. Vaina ir pašā konstrukcijā, kas paredz stipri lielākus spiedienus. Pēc 2001.g. ražotie dīzeļi praktiski visi ir CRD vai PD, jo bija jāievēro jaunas ekoloģiskās prasības.
Galu galā, lai varētu ievērot NOx normas nācās sākt taisīt dūmojošus dīzeļus un likt izplūdē kvēpu filtrus, lai dūmi nenāktu ārā no izpūtēja.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
reny

21 ziņas

PM

Shobrit pasham ir pumpe duse 4golfins. 4 gadu laika ar motoru nekas nav bijis. Vairak taka domajas par voyadzeru pilno versiju. Biezak ar auto brauc sieva un grand vinjai liekas pa lielu
Sodien izbraucam ar espace. Nu itka nav ne vaina, bet kkas tomer nepatika...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Forums » Tehniski jautājumi » Labdien
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online