nelec » Tehniski jautājumi
Lapas: [1]
nelec ( 2282 )
robisss

89 ziņas

PM

Sveiki koļēģi. Ir problēma ar auto pielaišanu.Voyger 3.3 1997.gada bendzīns gāze. Stāvlaukumā stāvēju un rūcināju auto un tad pēkšņi noslāpst.Meiģinot pielaist pilnīgs klusums tikai startēšanas brīdī iedegas brake lampa. Varianti kas par vainu kur meklēt,varbūt kāds saskāries ar problēmu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ingusens

46 ziņas

PM

robisss: "Sveiki koļēģi. Ir problēma ar auto pielaišanu.Voyger 3.3 1997.gada bendzīns gāze. Stāvlaukumā stāvēju un rūcināju auto un tad pēkšņi noslāpst.Meiģinot pielaist pilnīgs klusums tikai startēšanas brīdī iedegas brake lampa. Varianti kas par vainu kur meklēt,varbūt kāds saskāries ar problēmu.
"

SVEIKS!MANAM DIZELIM TAS PATS NOTIKAS PAGAJS PIEKTIEN,VIENU DROSINATAJU VISU LAIKU SIT ARA,TIKAI DIAGNOSTIKA VAR PALIDZET

Atbildēt uz šo ziņu
Black

2 ziņas

PM

Sveiki!

Man šāda problēma. Kādas trīs nedēļas atpakaļ braukāju braukāju , tad autiņš pats noslāpa, pielaist vairs nevarēja , pat starteris negrieza , pilnīgs klusums. Aizvilku pie vietējā elektriķa , nostāvēja tur divas nedēļas , nekā , pie diagnostikas pieslēgt nevarēja jo neesot programmas šim modelim, atvilku uz garāžu , konstatēju ka drošinātāju kaste kas zem haubes slikti savienojumi , dabūju no tāda paša autiņa drošinātāju kasti , pieslēdzu , tagad sāka gan griezt starteris , bet tomēr nelec. Dzirkstele ir , starteris ir bet efekta nekāda.
Lieta tāda ka ir arī gāze 2 paaudze kuru var ieslēgt manuāli , bet nelec ne uz gāzi ne uz benzīnu.
Kāda varētu būt vaina , vismaz uz kuru pusi man meklēt.

Autiņš chrysler grand voyager 1997 gads 3.3 benzīns/gāze

Paldies jau iepriekš!

Atbildēt uz šo ziņu
Ingusens

46 ziņas

PM

Black: "Sveiki!

Man šāda problēma. Kādas trīs nedēļas atpakaļ braukāju braukāju , tad autiņš pats noslāpa, pielaist vairs nevarēja , pat starteris negrieza , pilnīgs klusums. Aizvilku pie vietējā elektriķa , nostāvēja tur divas nedēļas , nekā , pie diagnostikas pieslēgt nevarēja jo neesot programmas šim modelim, atvilku uz garāžu , konstatēju ka drošinātāju kaste kas zem haubes slikti savienojumi , dabūju no tāda paša autiņa drošinātāju kasti , pieslēdzu , tagad sāka gan griezt starteris , bet tomēr nelec. Dzirkstele ir , starteris ir bet efekta nekāda.
Lieta tāda ka ir arī gāze 2 paaudze kuru var ieslēgt manuāli , bet nelec ne uz gāzi ne uz benzīnu.
Kāda varētu būt vaina , vismaz uz kuru pusi man meklēt.

Autiņš chrysler grand voyager 1977 gads 3.3 benzīns/gāze

Paldies jau iepriekš!"

NU ESMU IZBRAUKAJIS PUSI VIDZEMES UN SERVISOS TIK SAKA KA PROGRAMMAS SIEM NEESOT

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Säc ar masas vadiem,stekeriem...gan jau bezkontakts.chrysleru kaite.Valmiera pret tirgus laukumu,labs elektrikis,kompi arï mäk.Ligums arï var pieslëgt.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Benzïniekam var klüdas ar atslëgu nocekot,iznemot kärbas def.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ibiodizels: "Benzïniekam var klüdas ar atslëgu nocekot,iznemot kärbas def."
Nosaciti tapat tas pasakums glukains... man dega servis lampa uztaisot testu ar aclegau parada ka kludu nav bet ceks deg joprojam pieusledzot normalu obd skaneri 3 kludas paradija.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Black

2 ziņas

PM

Nu manā gadījumā viss ok , aizgāja pa pieskari releju kaste + sūknis .. Lai vai kā , vismaz zināma problēma , releju kaste dabūta , tagad sūknis kaut kur jāsazīmē ..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online