4 pakāpju automāts taisa jokus » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 4 pakāpju automāts taisa jokus

Lapas: [1]
4 pakāpju automāts taisa jokus ( 2655 )
Didzis

38 ziņas

PM

Ja nu sanaak paliidziet.Saaka mans Dodge Grand caravan taisiit jokus. Paliek otrajā ātrumā, un attiecīgi kļūdas lampiņa uz paneļa. Ievēroju pāris sakarības 1. liekas, ka tas saistīts ar temperatūru, jo, kad kārba ir auksta, tad kādu laiku slēdzās viss vienkārši ideāli, un tad kādā momentā paliek avārijas režīmā, un lampiņa. Pie kam kārbā nav novērojami nekādi trokšņi. Biju iebraucis RAAP. Tie pielika pie kompja un pateica, ka tipa Transmission controle module nepienāk barošana. Sāku rakties cauri elektrībai pēc manuāļa, un sanāca, ka visur barošana pienāk. Pārjaucu visus sensoru spraudņus un iztīrīju, līdz nonācu līdz Pārnesumu kontroles sviras pozīcijas sensoram (nezinu, kā lai to pareizi nosauc) Iztīrīju to un man sāka ideāli strādāt pārnesumu indikātori uz paneļa, kas pirms tam nerādīja P un N pozīcijas. Un sanāca tā, ka pēc tam varēju atbraukt normāli pat līdz Rīgai(80km) bez problēmām, bet Rīgā atkal pārslēdzās avārijas režīmā, un indikātori atkal nerāda P un N pozīcijas. Tātad jautājums. 1. Vai šis te pats sviras pozīcijas sensors dod arī kādu infu uz vadības bloku?Vai arī barošanas releju vada cits sensors(Kompja barošanas relejs saslēdzās R, D, 3, un L pozīcijās un atslēdzās P un N atkarībā no sviras stāvokļa. nezinu, vai tam jābūt tā ). 2. Vai kārbas vadības bloks kontrolē arī kārbas eļļas temperatūru? Nomainīju arī eļļu un filtru kārbā, bet tas nepalīdzēja pret šo vainu, vienīgais, kad tā kārba iet , tad viņa slēdzās vēl plūdenāk un labāk nekā iepriekš. Ceru, ka kādam ir bijusi līdzīga pieredze.

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Ja tas ir Dodge pēc 96 gada, tad raksturīgas pazīmes rada Speed Sensosr devēja iziešana no ierindas. Tikko mainīju. Sensors (04800878) ~Ls20 darbs ~Ls10 vai dari pats. Nekā sarežģita. Diagnostika tieši tāpat uzrāda Transmition Control Unit failure + incorrect gear ratio on first and second gears.

Ja tas ir tas pats, tad var tikt cauri pa lēto.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Didzis

38 ziņas

PM

Paldies, veciit! Mozj tu vari pateik tas ir incoming(torque convertor) speed sensor, vai outgoing? Vinjam tur ir 2 taadi.

Atbildēt uz šo ziņu
Dundurs

192 ziņas

PM

Pēc part number tas ir Input speed sensors. Tieši blakus eļļas līmeņa "ščupam". Gļukaini ir tie abi, manā gadījumā nojucis bija šis.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Didzis

38 ziņas

PM

Nu es ar taa domaaju, jo , ja buutu izejoshais, tad arii spidometrs neraadiitu, bet tas raada.(Bet varbuut es kljuudos, un spidometrs piedzenaas no citurienes.)

Atbildēt uz šo ziņu
vision

59 ziņas

PM

Didzis"]Nu: "

mja.. tieshi tas deveejs kursh ir incomng meedz dariit shaadus prikolus, man pasham ir Ch vision, un tam bija tas pac! tachu pie taa sensora nomainjas izraadiijaas veel dziljaaka proba!
naacaas nokabinaat elljas karteri, filtru, kaarbas smadzenes, un tad tiku klaat tam iipashajam sensoram, kuram ir kautkaadas 5 vai 6 adatinjas kuras sliid pa sviras plati, taa plate bija nodilusi,
panjeemu un nomainiiju plati kopaa ar to adatsensoru!

tagad tjipa cepuri kuldams ruljevaju

Atbildēt uz šo ziņu
Didzis

38 ziņas

PM

Tas laikm tipa ir sviras poziicijas sensors, kas raada paarnesumus uz panela, un peec manuaalja sapratu, ka shajaa sensoraa iekombineets arii kaarbas temperatuuras sensors. Es nomainiiju rotaacijas sensoru , tas pats, tagad kjershos klaat tam poziicijas sensoram.Paldies vechi par paliidziibu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 4 pakāpju automāts taisa jokus
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online