Automatiska karba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiska karba

Lapas: [1] 2 3
Automatiska karba ( 3613 )
userjan

12 ziņas

PM

Labdien!
Nesen iegādāts Grand Voyager 3.3 L ,96 gada. Pēdejie notikumi- nomainot eļļu kārbā (pēc kilometriem bija nepieciešams) aukstam motoram D robs ilgi domā...slēgt vai nē ātrumā un auksts , kad brauc pie 50- 60 km/h nelec pari 3000 apgriezieniem, nobraucot apmeram 2-3 km( Laikam uzsilstot eļļai) , apstājoties , izsledzot motoru un pa jaunu piedarbinot viss iet ok., R sledzas vienmēr un uzreiz...! Piesledzot pie kompjūtera rāda kļūdu No- P0700 un P0731...YouTube meklējot var redzēt , ka ir vainīgs viens no devējiem(augsejais , labajā pusē)...Jautājums:
1) Vai nomainot šõ vienu devēju tiks līdzēts?
2) Un kāda ir starpība starp - Dexstron 3 un ATF +4? ( Mainot eļļu ir ieliets Dexstron 3)( foruma lasīju, ka labāk ir liet ATF +4, nemainiju pats)

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Par eļļas jautājumu kaut kā slinki izsakās automātisko kārbu īpašnieki, bet ceru, viņi mani pielabos, ja samelošos.
Manuprāt vairumam citu ražotāju automātisko kārbu atsevišķi lej Dexron kārbā un manuālās transmisijas eļļu reduktorā. Voyager automātiskā kārba un reduktors eļļojas no vienas eļļas, tādēļ tai nepieciešama savādāka eļļa - tāda, kas vienlaicīgi pildītu gan automātiskās kārbas, gan manuālās transmisijas eļļas funkcijas. Šāda eļļa ir ATF+4. To lej arī pēc 2001.g. manuālajās transmisijās.
šķiet, par Dexron 3 cenu mierīgi varēja dabūt arī ATF+4 analogu pat ar visu piegādi no internetveikala.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
rabarbers

99 ziņas

PM

Silti iesaku liet tikai un vienīgi mopar Atf +4, neviens analogs nebūs identisks un tie kas iesaka liet Dextronu ir mazi, bet tomēr noziedznieki. Arī ekonomiski visizdevīgāk ir liet moparu, jo kārbas un eļlas resurss būs krietni lielāks. Automātkārba pa lielam aiziet pa pieskari nepareizās eļļas dēļ.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

userjan

12 ziņas

PM

rabarbers: "Silti iesaku liet tikai un vienīgi mopar Atf +4, neviens analogs nebūs identisks un tie kas iesaka liet Dextronu ir mazi, bet tomēr noziedznieki. Arī ekonomiski visizdevīgāk ir liet moparu, jo kārbas un eļlas resurss būs krietni lielāks. Automātkārba pa lielam aiziet pa pieskari nepareizās eļļas dēļ."

Jā...pēc šeit izlasītā to jau es sapratu:)) Tad turpinot tēmu: Ka vispareizāk būtu tikt vaļā no Dexstrona , lai varētu ieliet ATF4?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Nu es noņemtu karteri un uz kadu pusdienu atstatu lai izpil viss ārā + noņemt trubas no radiatora un izpūst

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

userjan

12 ziņas

PM

Un ja drusku paliek Dextron...samaisoties ar ATF4, ieberziens nebūs?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Nezinu par ieberzienu. bet es miera labad pēc kādiem 1000km mainītu velreiz

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

userjan

12 ziņas

PM

...2 reiz...?..traki, šodien nomainīju output speed sensoru...domā ātrāk bet liekas robā ar sitienu. Iztīrīju pa jaunam visus štekerus..sapūtu ar contakt clīneru...rīt man iedos smadzenes kārbai pamainīt (varbūt kas mainīsies) īpaši ideju vairs nav, tik mainīt eļļu vai lik donoru un remontēt esošo tikmēr...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Automatiska karba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online