Forums » Tehniski jautājumi » Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi
| Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi ( 5795 ) | |
|
bleizers
|
2015-04-15 08:39:45 A ko lai izdara lai |
|
IlmarsG!!
|
2015-04-15 09:35:24 "Man lai ieslēgtu aizmugurējos migliniekus vajaga to kloķi pagriezt max pa labi. Bija tāda debila situācija ka bija baigā migla no paša rīta. A šim amerikānu unikālajām fīdžām viņam priekšējie miglinieki deg kopā tikai ar tuvajām. Un pa miglu vari braukt ar priekšējiem migliniekiem vai aizmugurējiem. Tas ir debīlisms. Kopā viņus nevar saslēgt. " Man vēl tāda migla nav bijusi, ka būtu nepieciešami aizmugurējie miglinieki, tos esmu ieslēdzis tikai tehniskās apskates laikā. Domāju, ka ieslēdzot aizmugures miglas, priekšējās arī paliek ieslēgtas. "182. Pakaļējos miglas lukturus atļauts iedegt tikai tad, ja ir bieza migla, intensīvi līst vai snieg u.tml." CV 1998.g. 2.5TD LE |
|
bleizers
|
2015-04-15 10:03:59 Sveiks manam džerim ir tā - pagriežot gaismas slēdzi iedegas tuvās gaismas, kad deg tuvās gaismas pavelku uz āru slēdzi iedegas priekšējie miglinieki, pagriežu slēdzi vel pa labi ieslēdzas aizmugurējie miglinieki un pazūd priekšējie. Jo viņi tikai ar tuvajām gaismām strādā. |
|
Jurčiks
|
2015-04-15 10:09:31 Tā arī nesapratu par kādu auto iet runa , Amerikas versijai tač oriģināli aizmugurējās miglas nav,un tos karina papildus un liek uz atsevišķa slēdža,vai es atkal kaut ko jaucu ? var būt te ir kāda ķīmija taisīta ??? GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
bleizers
|
2015-04-15 10:17:08 Ja godīgi es pats brīnos pa savu autiņu. Viņam aizmugurējās lapā ir iestrādāti miglinieki, lai ieslēgtu migliniekus ir uz viena slēdža ar gabarītiem,tuvajām. |
|
PASSATizhi
|
2015-04-15 10:41:10 "Ja godīgi es pats brīnos pa savu autiņu. Viņam aizmugurējās lapā ir iestrādāti miglinieki, lai ieslēgtu migliniekus ir uz viena slēdža ar gabarītiem,tuvajām.unikāla ir tava nespēja kko sakarīgi paskaidrot daudziem usa auto pie sertifikācijas uzliek eu lampas, lai nav jākarina papildus miglas un pakaļgaitu. nav arī nekāda problēma ielikt eu gaismas slēdzi un pačikāt vadus, lai viss darbojas kā eu
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
Jurčiks
|
2015-04-15 10:52:45 "unikāla ir tava nespēja kko sakarīgi paskaidrot Man ar tāda doma pavīdēja ,varbūt EU slēdzis iebāzts, bet tad varēja būt sakarīgāks slēgums GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
bleizers
|
2015-04-15 10:57:37 Sveiks, ok visu var pārtaisīt un sataisīt. |
| Lapas: 1 2 [3] 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi

daudziem usa auto pie sertifikācijas uzliek eu lampas, lai nav jākarina papildus miglas un pakaļgaitu. nav arī nekāda problēma ielikt eu gaismas slēdzi un pačikāt vadus, lai viss darbojas kā eu