Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi

Lapas: [1] 2 3 4
Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi ( 5796 )
bleizers

198 ziņas

PM

Sveiki man Džeritis ir tāds dīvains izlaidums
1. Logu pacēlājiem nedeg apgaismojums jo nav diodes kaut vieta ir

Tēma tāda, man migliniekus var ieslēgts priekšējos tikai tad, kad tuvās gaismas deg. Tas ir tā - pagriežu slēdzi, lai ieslēgtu tuvās gaismas, bet lai migliniekus priekšējos ieslēgtu, to pasšu slēdzi jāpavelk uz āru un jāpagriež pa labi. A ja nav tuvās gaismas ieslēgtas, es to slēdzi nevaru nemaz pavilkt uz āru, lai migliniekus ieslēgtu.
Ko ieteiktu darīt lai varētu viņus ieslēgt bez tuvajām gaismām?

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Tādas nu ir amerikāņu īpatnības, ar vairākiem amerikāņu ražojuma auto ir braukts visiem ta bija. Ja vajag miglas, tātad migla ārā, kā zinam miglā ar tālajiem nepabrauksi, ja vajag tālos, tatad miglas vairs nav attiecīgi arī miglinieki nav vajadzīgi.
Līdzīgi ir ar kronšteinu vilkšanai amerikāņu autiņiem, ja ir automāts tātad vilkt nedrīkst, attiecīgi kronšteins nav vajadzīgs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

bleizers

198 ziņas

PM

man ir mehaniskā
Bet ka var ko izdarīt un pārtaisīt?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Par lukturiem atsvaidzini satiksmes noteikumu zināšanas - miglas lukturi drīkst degt tikai kopā ar gabarītiem vai tuvajiem. Visos pārējos režīmos miglas degt nedrīkst.
Par diodēm logu pacēlājos - man ir un deg. Ļoti blāvi un nemanāmi, bet tumsā redzēt var.
Un crysler automātus kā reiz vilkt drīkst - ja nemaldos, līdz 80km/h un 150km attālumā, pēc kārbas atdzesēšanas var turpināt. Gan jau vilkšanas iespējas amputēšana ir saistīta amurikāņu tautas slinkumu un tupumu jo šimpus dīķim visi chrysleri ir ar ieskrūvējamām cilpām vilkšanai.

Atbildēt uz šo ziņu

---

bleizers

198 ziņas

PM

Lieta tāda - ja tev ir uz diodēm "miglas lukturi" teiksim tā - lukturi ar diodēm kaut vai biezumā uz 2cm platumā uz 15cm tu vari braukt tikai ar tādiem lukturiem neslēdzot tuvās gaismas vai citus lukturus. Tas ir kā jaunajām mašīnām viņam spīd diožu sleja un lampas nedeg ne ar ko kopā! Tāds pats princips ir mašīnām kurām ir diožu miglas lukturi ar tam var brukt neslēdzot gaismas nekādas.
Ir jāseko līdzi ar ko var ar ko nevar braukt!Jo ar parastiem migliniekiem nevar!Ja ir ar diodēm baltā gaisma - tas saucas dienas gaisma tāpēc to var izmantot neslēdzot citus lukturus

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Tie noteikumi - atbilst vecajam mašīnām kuriem ir miglinieki bet ne uz tām mašīnām kuriem ir dienas gaismas uz diožu slejas.

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Viss pareizi. Dienas gaitas lukturi drīkst degt vieni paši, BET tikko kā ieslēdzas tuvās gaismas, tā dienas gaitas lukturiem ir jāizslēdzas.
Par DLRiem miglās - visādi kolhozi redzēti, bet oficiāli manījis neesmu.
Bet tev jau bija jautājums, "kā ieslēgt miglas bez tuvajām gaismām". Atbilde - tikai kopā ar gabarītiem.

Atbildēt uz šo ziņu

---

bleizers

198 ziņas

PM

Tāda sistēma ir visiem voyageriem?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Palīdzība no zinošiem - miglas lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online