Bremze, kārba, motors? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremze, kārba, motors?

Lapas: [1] 2
Bremze, kārba, motors? ( 3876 )
BaLTais_69

4 ziņas

PM

Labdien.

Auto: Chrysler Town&Country 1999.g. 3.3 l automāts

Problēmas būtība : to parasti izjūtu, kad jau mašīna ir uzsilusi (nobraukti vismaz 15 km) stāvot korķī vai pie luksafora.
Visu laiku braucot ātrumkārba stāv uz D un pie apstāšanās luksaforos nekas netiek pārslēgts.

Atrodoties kustībā un spiežot bremzes un kad auto jau ir gandrīz apstājies sākas tāda kā auto raustīšanās, bet drīzāk kā šūpošanās ar īsiem intervāliem. Apstājoties ir jūtama tāda kā vibrācija jebkurā ātrumā izņemot N! Tāpat arī sākot laist vaļā bremžu pedāli auto "raustās šūpojoties" līdz sāc spiest gāzes pedeāli un tad jau atkal viss ok.
Pāris mēnešus atpakaļ ko tādu jau biju piefiksējis, bet pats no sevis tas arī pārgāja.

Pirms mēneša pārslīpēja motora galvas un samainīja blīves.
Pirms gadiem diviem tika reanimēta kārba.. Ļoti negribētos apzināties ka atkal kārba iet uz beigām...

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

man ar tāda pati kaite ,arī zīlēju kurā vietā kaiti meklēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

cik ir rpm tajā brīdī? nav pārāk zemi apgriezieni?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Iesp neiet käds cilindrs,tuksgaitas regulators,varbüt zonde...teiktu ka jaliek kompis un jaskata klüdas

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Manā gadījumā rpm 500-600, zinu ka pa zemu ir, kā viņus pacelt? Tukšgaitas regulators ir mainīts, kļūdu nav,zondi gan neesu aizticis. Un vēl šad tad mēdz peldēt apgriezieni tukšgaitā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

viida

10 ziņas

PM

Man ar ir vibrācija 96 3.3 ,es domāju ka tas ir normāli,jo kārbā tāpat notiek procesi kad ir D,tā šūpošanās un raustīšanās man ir tikai uz benzīna,uz gāzes labi iet,tātad kaut kas ar benzīna sistēmu,bet pabraukājot vairāk pāriet.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Bij sen 3.3 tukšgaita nevienmērīga,nomainiju regulatoru-taspats,netā atradu kā zonde jāmēra rūcošam,izrādījās nepareizi infu deva,nomainījām un aizgāja.Ceks nedega bet pie kompja pieslēdzot bij laikam problēma.

Atbildēt uz šo ziņu
BaLTais_69

4 ziņas

PM

Trešdien sarunāju pie kārbas meistara aizbraukt un pielikt kompīti!
Urakstīšu arī te kā gāja...

Vispār man deg arī lampiņa "Check Engine Soon" bet tas man nekas nelāgs nelikās, jo viņa periodiski pati no sevis parādās un izdziest. Bet ja te vaina varētu būt kādā elektronikā - sarunāšu arī vispārēju datordiagnostiku, jāpaskatās kas lācītim vēderā!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Bremze, kārba, motors?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online