Elektriskās durvis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis

Lapas: [1]
Elektriskās durvis ( 2210 )
R.Neretnieks

5 ziņas

PM

Sveiki visiem.
Gan jau ka tēma atkārtojās, bet jautājums aktuāls.
Nopirku CGV 2002.g. Limited. pēc pāris dienām vairs nestrādā labās sāna durvis un bagažnieks. Nospiežu podziņu, atverās slēdzene un tālāk vairs neverās. Ja atveru ar roku tad bagažnieks ciet aizveras ar podziņu bet sānu durvis ne.
Pieredze, ieteikumi???

Atbildēt uz šo ziņu
Ottttto

132 ziņas

PM

R.Neretnieks: "Sveiki visiem.
Gan jau ka tēma atkārtojās, bet jautājums aktuāls.
Nopirku CGV 2002.g. Limited. pēc pāris dienām vairs nestrādā labās sāna durvis un bagažnieks. Nospiežu podziņu, atverās slēdzene un tālāk vairs neverās. Ja atveru ar roku tad bagažnieks ciet aizveras ar podziņu bet sānu durvis ne.
Pieredze, ieteikumi???
"

Durvīm pirmā vieta kur jāskatās ir super-duper vadu ķēde, kas ritinās durvīm līdzi. Ja kāds no vadeļiem ir pušu, tad būsi pa lēto izbraucis.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

rolix

18 ziņas

PM

Man ir tāda pati problēma ar bagāžnieku.
Konstatēju, ka lieta ir tāda-vainīgs ir amortizātoriņš,kuram sanāk ka aukstā laikā tā kā nav spēka pacelt vāku.
Pamēģini nolikt mašīnu siltā,saulainā dienā ar bagāžnieku pret sauli, dodu 99%, ka atvērsies.
Nu ja konstatē, ka ir cita vaina tad padod man ar ziņu.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

rolix: "Man ir tāda pati problēma ar bagāžnieku.
Konstatēju, ka lieta ir tāda-vainīgs ir amortizātoriņš,kuram sanāk ka aukstā laikā tā kā nav spēka pacelt vāku.
Pamēģini nolikt mašīnu siltā,saulainā dienā ar bagāžnieku pret sauli, dodu 99%, ka atvērsies.
Nu ja konstatē, ka ir cita vaina tad padod man ar ziņu.
"

Biežāk el. ceļamajam vākam (01-07gads)pie vainas ir apakšējā slēdzene(atšķiras no parastā vāka) un kopējā slimība visiem vākiem protams elektro poga virs nummurzīmes-sapūst.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

sando2008

186 ziņas

PM

Zuris: "
Biežāk el. ceļamajam vākam (01-07gads)pie vainas ir apakšējā slēdzene(atšķiras no parastā vāka) un kopējā slimība visiem vākiem protams elektro poga virs nummurzīmes-sapūst.
"

Lai pūst. Tur var dajebkādu slēdzi ielikt un viss good....

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskās durvis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online