grand voyager » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » grand voyager

Lapas: [1]
grand voyager ( 2010 )
andriics

10 ziņas

PM

Sveiki! gribu tikt pie grand voyager, bet man neder defoltā krēslu konfigurācija!
vai ir iespēja apmainīt pēdējās divas rindas vietām, lai vidū būtu dīvāns un aizmugurē viens vai divi krēsli?
un cik liels gāzes balons lien rezerves riteņa vietā? kādi ir varianti lielākambalonam?
itkā stow and go versija ir nenormāli kruta šajā ziņā, bet virs 4000 eur nevaru atļauties!

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

andriics: "Sveiki! gribu tikt pie grand voyager, bet man neder defoltā krēslu konfigurācija!
vai ir iespēja apmainīt pēdējās divas rindas vietām, lai vidū būtu dīvāns un aizmugurē viens vai divi krēsli?
un cik liels gāzes balons lien rezerves riteņa vietā? kādi ir varianti lielākambalonam?
itkā stow and go versija ir nenormāli kruta šajā ziņā, bet virs 4000 eur nevaru atļauties!
"
ja tie krēsli ir mega svarīgi, skaties renault grand espace. tiem pa vidu ir 3 vietas, un pakaļā 2.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Raimisss

6 ziņas

PM

gazes balons 48 litri rezerves rata vieta lielaks jau nak bagaznieka

Atbildēt uz šo ziņu

2000.g grand voyager 3.3l benzins/gas

ibiodizels

695 ziņas

PM

Benki var tikai vienu ielikt aizmugurë.Divi garenie kopä,sagäja ap 70l,tikai klusinätäjs jäpärtaisa.

Atbildēt uz šo ziņu
andriics

10 ziņas

PM

ibiodizels: "Benki var tikai vienu ielikt aizmugurë.Divi garenie kopä,sagäja ap 70l,tikai klusinätäjs jäpärtaisa."

man parasti vajag vest 5-6 cilvēkus + digitālā klaviere, kur vai nu jālaiž nost atzveltne, vai jāņem ārā beņķis.....

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » grand voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online