Nezināma lampiņa panelī? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Nezināma lampiņa panelī?

Lapas: [1]
Nezināma lampiņa panelī? ( 2188 )
Alefs

20 ziņas

PM

Labdien! Vai kāds var paskaidrot, kas tā par lampiņu, kura redzama attēlā? Your text to link here...No rīta, kad ārā migla vai lietus, pielaižot vairākas minūtes deg un tad nodziest! Autiņš CV 2002.gada 2.5CRD! Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Dīzeļdžeris man nav, bet esmu līdzīgu manījis dīzeļJEEPa panelī - informējoša lampiņa, ka degvielas sistēmā ir ūdens, precīzak filtrā.

Atbildēt uz šo ziņu

---

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Te līdzīga problēma http://www.jk-forum.com/forums/jk-electrical-lighting-sound-systems-13/water-fuel-filter-light-210864/
Degvielas filtra apakšā vajadzētu būt korķītim, ko atskrūvējot izlaiž uzkrāto ūdeni. Vismaz manējam tāds ir. Tiesa, degvielas filtrs Tavam modelim nav visai parocīgā vietā. Ja filtrs nav gadu mainīts, vari nomainīt. CRD sprauslas stipri jūtīgas pret degvielas kvalitāti.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Alefs

20 ziņas

PM

Nu jau kļūst skaidrāks! Servisā nomainīju degvielas filtru, tā ka vajadzētu problēmai būt atrisinātai! Servisā teica ka pats filtrs nebija pārāk netīrs! Ar to filtru nobraucu no pagājušā gada jūlija! Paldies par atbildēm!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Iespējams, mēdz braukt ar pustukšu bāku. Tad no gaisa veidojas ūdens kondensāts, kas nosēžas degvielā. Pēc tam filtrs to atfiltrē, bet tam ir zināmas robežas.
Kāda ražotāja filtru ielika un cik izmaksāja?

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Alefs

20 ziņas

PM

Jā tā arī ir ... braucu ar pustukšu bāku! Kādas firmas filtru ielika es nezinu, bet pats filtrs un nomaiņa kopā izmanksāja 30€

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tad nevienu degvielas uzpildes staciju vainot par ūdens klātbūtni degvielā nevarēs. Ja negribi ūdeni, jāmaina degvielas uzpildes paradumi.

CV 1998g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

Nu nez... Es visu mūžu ar pustukšām un tukšām bākām braukāju - ar ūdeni nav bijušas problēmas. Metāla bākam tas bija aktuāli, bet plastmasenēm nav dzirdēts. Filtrus pats mainu un ne reizi tur nekas slikts nav iztecējis.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Nezināma lampiņa panelī?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online