meklēju daļas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » meklēju daļas

Lapas: [1] 2
meklēju daļas ( 3446 )
Maris B.

17 ziņas

PM

Labdien Voyageristi.

ir pienācis tas brīdis, kad kaut kas ar jāsāk remontēt, līdz ar to meklēju priekšā, labās puses ABS sensoru/devēju (panelī deg: Trac Off, ABS un tagad arī Brake lampiņas).
tāpat ko Jūs varētu ieteikt šādas problēmas risinājumam - elektriskie spoguļi, tāda paša problēma kā šajā video: https://www.youtube.com/watch?v=ulnpCx1YDLE

ceru uz saprātīgām atbildēm un ierosinājumiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Maris B.

17 ziņas

PM

Maris: "Labdien Voyageristi.

ir pienācis tas brīdis, kad kaut kas ar jāsāk remontēt, līdz ar to meklēju priekšā, labās puses ABS sensoru/devēju (panelī deg: Trac Off, ABS un tagad arī Brake lampiņas).
tāpat ko Jūs varētu ieteikt šādas problēmas risinājumam - elektriskie spoguļi, tāda paša problēma kā šajā video: https://www.youtube.com/watch?v=ulnpCx1YDLE

ceru uz saprātīgām atbildēm un ierosinājumiem."

aizmirsu piebilst: Voyagers 2005. gada. 2.8crd

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Maris: "Labdien Voyageristi.

ceru uz saprātīgām atbildēm un ierosinājumiem."

Abs sensors maksā 30 vai 35 eur Ogrē, mainās ļoti vienkārši, bet ja deg brake lampiņa, tas nozīmē, ka nav savienojuma ar abs sensoru, var būt vaina arī vados, parbaudi konnektoru zem arkas apšivkas.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Maris B.

17 ziņas

PM

uldii12345: "
Abs sensors maksā 30 vai 35 eur Ogrē, mainās ļoti vienkārši, bet ja deg brake lampiņa, tas nozīmē, ka nav savienojuma ar abs sensoru, var būt vaina arī vados, parbaudi konnektoru zem arkas apšivkas.
"

paldies par ieteikumu. tas ABS sensors toč ir beigts, jo tika pārbaudīts labu laiku atpakaļ un kompis to uzrādīja. tā brake lampiņa tik parādijās dažas nedēļas atpakaļ.
pats esmu no kurzemes. varbūt vari iedot kontaktus un tā teikt attālināti iegādāties? manā pusē cik esmu veikalos meklējis, nekur pagaidām (bāzēs) nav pieejams.

Atbildēt uz šo ziņu
Miljon$

9 ziņas

PM

Zvani rīt www.autometro.lv, T.20004696, Abs devējs maksā 35Eur + 5eur pasta izdevumi un iedos Abs devēju tieši rokās. Pirmdien izsūtīsim, otrdien pie tevis būs!

Atbildēt uz šo ziņu

www.autometro.lv

uldii12345

316 ziņas

PM

Maris: "

paldies par ieteikumu. tas ABS sensors toč ir beigts, jo tika pārbaudīts labu laiku atpakaļ un kompis to uzrādīja. tā brake lampiņa tik parādijās dažas nedēļas atpakaļ.
pats esmu no kurzemes. varbūt vari iedot kontaktus un tā teikt attālināti iegādāties? manā pusē cik esmu veikalos meklējis, nekur pagaidām (bāzēs) nav pieejams."

Šo gan es nesaprotu, voyageru tak Latvija ir pilns, kāpēc ar detaļām ir problēmas un viņas netur lauku veikalos. Vai vienkārši voyageri atšķirība no vācu vāgeniem neplīst tik bieži un detaļas reti pērk.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Maris B.

17 ziņas

PM

uldii12345: "

Šo gan es nesaprotu, voyageru tak Latvija ir pilns, kāpēc ar detaļām ir problēmas un viņas netur lauku veikalos. Vai vienkārši voyageri atšķirība no vācu vāgeniem neplīst tik bieži un detaļas reti pērk."

visā visumā piekrītu, bet paskaties kādas paaudzes tie voyageri ir. pārsvarā ko redzu ir līdz 2000 gadam ražotie. teiksim tā, ka manas paaudzes (2005.g. un jaunāki) var redzēt no 20 auto divus. tāpat 80% ir benzīnieki nevis dīzeļi. manā gadījumā nedomāju, ka tur ir kāda starpība, kas saistīts ar ABS, bet tomēr.

p.s. varbūt tomēr kāds var pateikt, ko darīt ar to elektrisko spoguli?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

05-07 tik tiešām ir pamaz. neko nevar atrast. tur daudz kas atšķiras no vecākiem.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » meklēju daļas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online