troksnis motora » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » troksnis motora

Lapas: [1] 2
troksnis motora ( 3391 )
bembuks528

14 ziņas

PM

sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas.
2000 gada 2.5td grand vojager.

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

bembuks528: "sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas.
2000 gada 2.5td grand vojager.[/quote

Uzgāzējot skaņa paātrinās? Vai tik nebūs kāda klaņa šāle aprauta.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

bembuks528

14 ziņas

PM

osis33: "
bembuks528: "sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas.
2000 gada 2.5td grand vojager.[/quote

Uzgāzējot skaņa paātrinās? Vai tik nebūs kāda klaņa šāle aprauta."

MOTORAM JAU VIS IR PARBAUDITS,SALES IDEALAS.

Atbildēt uz šo ziņu
bembuks528

14 ziņas

PM

SALES IDEALAS,TROKSNIS NEMAINAS NE UZ KADIEM APGRIEZIENIEM,SAJUGU SPAIDOT ARI NEKAS NEMAINAS.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja jau ņemas kā ar āmuru, tad būs kāds bīdstienis izkritis no vietas. Tikai kāpēc tā skaņa kārbas rajonā - nezinu.

CV 1998g. 2,5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
bembuks528

14 ziņas

PM

bidstieni nomainiti,man izpludes stienis bij izmaucies,tikai tas troksnis bij dzirdams riktigi salona,bet skana lidziga.bet sito skanu var tikai arpuse dzirdet.

Atbildēt uz šo ziņu
noksis2

119 ziņas

PM

2000 gada 2.5td grand vojager.
"

Man autiņam pie līdzīgām skaņām "meistari" diagnosticēja kā beigtu turbīnu, bet kad sāku ņemt nost turbinu, izrādijās ka kronšteins kas nāk no izplūdes kolektora uz motora bloku bij "prosto" pārlūzis un .akarēja galvu strīkējoties vienai kronsteina daļai pret otru (bija smuki uz pusēm pārlūzis, kamēr nenoskrūvēju tikmēr pat redzēt nevarēja, VOT TĀ MAN NOVEICĀS!!! Tā kā vajag Tev pašam palīst zem auto un visu kārtīgi izkratīt, izspaidīt utt, mož ar noveicas.

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

bembuks528

14 ziņas

PM

noksis2: "
Man autiņam pie līdzīgām skaņām "meistari" diagnosticēja kā beigtu turbīnu, bet kad sāku ņemt nost turbinu, izrādijās ka kronšteins kas nāk no izplūdes kolektora uz motora bloku bij "prosto" pārlūzis un .akarēja galvu strīkējoties vienai kronsteina daļai pret otru (bija smuki uz pusēm pārlūzis, kamēr nenoskrūvēju tikmēr pat redzēt nevarēja, VOT TĀ MAN NOVEICĀS!!! Tā kā vajag Tev pašam palīst zem auto un visu kārtīgi izkratīt, izspaidīt utt, mož ar noveicas.
"

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » troksnis motora
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online