Forums » Tehniski jautājumi » troksnis motora
| troksnis motora ( 3391 ) | |
|
bembuks528
|
2015-02-24 21:11:02 sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas. |
|
osis33
|
2015-02-24 21:18:59 "sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas. izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds) |
|
bembuks528
|
2015-02-24 21:34:02 ""sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas. |
|
bembuks528
|
2015-02-24 21:35:30 SALES IDEALAS,TROKSNIS NEMAINAS NE UZ KADIEM APGRIEZIENIEM,SAJUGU SPAIDOT ARI NEKAS NEMAINAS. |
|
IlmarsG!!
|
2015-02-25 03:46:57 Ja jau ņemas kā ar āmuru, tad būs kāds bīdstienis izkritis no vietas. Tikai kāpēc tā skaņa kārbas rajonā - nezinu. CV 1998g. 2,5TD LE |
|
bembuks528
|
2015-02-25 17:47:51 bidstieni nomainiti,man izpludes stienis bij izmaucies,tikai tas troksnis bij dzirdams riktigi salona,bet skana lidziga.bet sito skanu var tikai arpuse dzirdet. |
|
noksis2
|
2015-02-25 18:58:22 "sveiki vai varetu pateikt kas varetu but par vainu,sajuta tada ka izputejs caurs,bet nav,motors izklausa ka strada labi,tacu karbas rajona skana tada,ka kads nemtos ar amuru,viens man teica ka varetu but del katalizatora ka nav,man ir taisna truba ar bundulu beigas. Man autiņam pie līdzīgām skaņām "meistari" diagnosticēja kā beigtu turbīnu, bet kad sāku ņemt nost turbinu, izrādijās ka kronšteins kas nāk no izplūdes kolektora uz motora bloku bij "prosto" pārlūzis un .akarēja galvu strīkējoties vienai kronsteina daļai pret otru (bija smuki uz pusēm pārlūzis, kamēr nenoskrūvēju tikmēr pat redzēt nevarēja, VOT TĀ MAN NOVEICĀS!!! Tā kā vajag Tev pašam palīst zem auto un visu kārtīgi izkratīt, izspaidīt utt, mož ar noveicas. Fuck fuel economy!!! |
|
bembuks528
|
2015-02-25 19:29:09 " |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » troksnis motora