Eco režīms! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Eco režīms!

Lapas: 1 [2] 3
Eco režīms! ( 4031 )
migano

351 ziņas

PM

PASSATizhi: "šitam uz pārsega kkads dzimumakts notika vai? "

izskatās pēc gadījuma, ka brauciena laikā pārsegs atvēries.
Man pēc atvēriena saņurcījums bija līdzīgs

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tātad ECO= saīsinājums no Economy.
7l/100km labs patēriņš 3.8l awd, bet vai Amerikā populārāki nav rādīt nobrauktās jūdzes ar galonu.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

dīvaini, brauciena laikā pārsegam vajadzētu piespiesties uz leju, nevis celties gaisā...

tie 7 litri drīzāk norāda ka kkas ir nobeidzies. reāli tādu ciparu nav iespējams tur ieraudzīt. amīšiem ir poga, ar kuru var pārslēgt arī uz jūdzes/galons.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

7l/100km elementāri var dabūt - ieskrienoties un ripinot ar atmestu gāzi. Personīgi zemāk par 6 tādā režīmā dabūjis neesmu.

P.S. Tās bildītes šodien no rīta saspiedu uz sava stāvošā autiņa (motors nedarbojas), tā ka cipari ir reālie no dzīves.

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janni: "7l/100km elementāri var dabūt - ieskrienoties un ripinot ar atmestu gāzi. Personīgi zemāk par 6 tādā režīmā dabūjis neesmu.

P.S. Tās bildītes šodien no rīta saspiedu uz sava stāvošā autiņa (motors nedarbojas), tā ka cipari ir reālie no dzīves."

tā jau nav braukšana. ripinoties no gara kalna esmu dabujis 2 L vidējais man šobrīd rādās 12.5

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Janis_530i

11 ziņas

PM

Man ir amerikānis - tāpēc laikam nerāda tos saīsinājumus

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "dīvaini, brauciena laikā pārsegam vajadzētu piespiesties uz leju, nevis celties gaisā...

tie 7 litri drīzāk norāda ka kkas ir nobeidzies. reāli tādu ciparu nav iespējams tur ieraudzīt. amīšiem ir poga, ar kuru var pārslēgt arī uz jūdzes/galons."

ceļas kapoti uz augšu...ir bijuši gadījumi uz 100 braucot un samainoties ar pretimbraucošu fūri...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Šā iemesla dēļ Moskvičiem kapoti vērās no salona uz priekšu, pretējā virzienā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Eco režīms!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online