gultņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gultņi

Lapas: 1 2 3 [4]
gultņi ( 7305 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Es pirku BLUE PRINT. Pirms gada nomainīju labo, nedēļu atpakaļ kreiso. Ar pirmo nobraucu kādus 20000km. Pagaidam viss OK.
Mainot abas reizes, veltīju kādas 3 stundas vecā gultļa dabūšanai ārā. Pālīgā nāca: cirvis, kuvalda, fleksis, paštaisīts sjomniks un tt...

Atbildēt uz šo ziņu
maris7777

118 ziņas

PM

Es arī ar pirmo ilgi cīnijos, bet youtūbē ir video kā krievu meistari dara, jāsit ir pa vienu ausi lai viņš sagriežas ar skrūves vietām pret pamatni un tad skrūvē no otras puses skrūves un smuki izspiež ārā.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

maris7777: "Es arī ar pirmo ilgi cīnijos, bet youtūbē ir video kā krievu meistari dara, jāsit ir pa vienu ausi lai viņš sagriežas ar skrūves vietām pret pamatni un tad skrūvē no otras puses skrūves un smuki izspiež ārā. "

Sagriežās
Es atskrūvēju amortizātoru, izvilku granātu un ar kuvaldu situ viņu ārā ar visu spēku. Kādu pusstundu.
Pat granātu dauziju ar kuvaldu, tik stipti un daudz, kā granātas gals izskatījas pēc sēnes. Dabuju aptrādāt ar fleksi, lai uzgriezni dabūtu virsū.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Dimitil: "
Sagriežās
Es atskrūvēju amortizātoru, izvilku granātu un ar kuvaldu situ viņu ārā ar visu spēku. Kādu pusstundu.
Pat granātu dauziju ar kuvaldu, tik stipti un daudz, kā granātas gals izskatījas pēc sēnes. Dabuju aptrādāt ar fleksi, lai uzgriezni dabūtu virsū.
"
es gan ar šitādām stulbībām nelepotos ja jau ami atskruveji, tad aiznest to visu līdz presei vai lielām skrūvspīlēm arī varēji.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Pasu stupicu izsist araa ir izii nekadi maiseli nekur nav jadzen garam. Atskruvejas tas 4 skruves bet ne lidz galam un pa tam 4 skruvem pa kartai pasit ar 1,5 kg kuvaldinu paris raizes pa kartai uzsit un plekt stupica izkrit un taa nav sagadisanas 6 gab tada veida izmontetas visas oem kuras 15 gadi rusejusas tur.
Ar pasu pusasi gan nojaajos ta es ari vinu nedabuju araa vel tagad staav tas vis hevers sturii neizjaukts.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vecajam gultņumāja ir no dzelzs, dari ar viņu ko gribi. no 01 gada ir alumīnijs, un vietām ļoti plāns. pa to klapēt vispār nebūtu ieteicams

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "vecajam gultņumāja ir no dzelzs, dari ar viņu ko gribi. no 01 gada ir alumīnijs, un vietām ļoti plāns. pa to klapēt vispār nebūtu ieteicams"
Sit jau pa taam skruveem , jaa tur gruti klat tikt un sitot trapit. Tapec nemas otrs amurs parasta izmera liekas uz skruvem un ar kuvaldinu pa otru amuru sit ;) tas pats dorna, maisala princips tik mazaka varbutiba ka pa rokam uzjaas Skruves gan iespejams pec tam bus metamas bet jaunam gultnim jau vinas laikam lidzi naak jaunas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

PASSATizhi: "es gan ar šitādām stulbībām nelepotos ja jau ami atskruveji, tad aiznest to visu līdz presei vai lielām skrūvspīlēm arī varēji."

Es lepojos? Saku ko nācas darīt lai dabūtu arā. Līdz skruvspīlem nevar atnest, nenoņemot stūres pirkstu un apakšēja ričaga šarnīru.
Nakamo reiz pirms kaut ko darīt uzprasīšu kādam Gudriniekas ;).

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » gultņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online