T&C 2001 gada aizmugures pasažieru apsilde! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » T&C 2001 gada aizmugures pasažieru apsilde!

Lapas: [1] 2
T&C 2001 gada aizmugures pasažieru apsilde! ( 2483 )
Janis_530i

11 ziņas

PM

Labdien!
Problēma ir tāda, ka man ir atvienotas tosola trubas kas aiziet uz aizmugurājo apsildi! varbūt kāds varētu nofotografēt to slēguma shēmu - kam tur ir jābūt!
UN kāds varētu būt atvienošanas iemesls?
Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

Janis_530i: "Labdien!
Problēma ir tāda, ka man ir atvienotas tosola trubas kas aiziet uz aizmugurājo apsildi! varbūt kāds varētu nofotografēt to slēguma shēmu - kam tur ir jābūt!
Paldies!
"

Gan jau sapuvušas trubas kas aiziet no motortelpas.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gan jau ka tekošs salona radiātors. 01 gadam vajadzētu būt alumīnija trubām. kaut ari ir redzēti izņēmumi.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "gan jau ka tekošs salona radiātors. 01 gadam vajadzētu būt alumīnija trubām. kaut ari ir redzēti izņēmumi."

Alumīnija caurules ir posmā no pasažiera kājām uz aizmuguri,no motortelpas līdz tai vietai caurules ir metāla un lielai daļai auto nopuvušas..

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

rabarbers

99 ziņas

PM

Janis_530i: "Labdien!
Paldies!
"

http://content31-foto.inbox.lv/albums/m/martins75u/Dodge-grand-caravan/IMG-3637.sized.jpg?1423130813

Man tās trubas no ārpuses izskatījās visai bēdīgi, bet kad noņēmu, notīrīju izrādījās, ka nav tik i traki, nokrāsoju kalpos vēl ilgi.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Zuris: "
Alumīnija caurules ir posmā no pasažiera kājām uz aizmuguri,no motortelpas līdz tai vietai caurules ir metāla un lielai daļai auto nopuvušas..
"
tad sanāk ka alumīnijs visā garumā ir tikai no 05? man bija pārliecība ka to murgu izlaboja sākot no 01...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

PASSATizhi: " tad sanāk ka alumīnijs visā garumā ir tikai no 05? man bija pārliecība ka to murgu izlaboja sākot no 01..."

Tad labi, ka man auto 05. gada

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

noksis2

119 ziņas

PM

Jā, šitā ir kaite "raksturīgā". Manam 2002.gada arī bija nopuvušas, izlīdzējos ar kapara trubām (apkures).

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » T&C 2001 gada aizmugures pasažieru apsilde!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online