Forums » Tehniski jautājumi » Riteņa demontēšanas iekārta.
| Riteņa demontēšanas iekārta. ( 1735 ) | |
|
Janozaurs
|
2015-01-29 23:00:48 Sveicināti. Man kādu nedēļu atpakaļ notika ķibele ar riepu, nācās mainīt. Noņemot rezerves riteni ( tā mašīna, kur rezerves ritenis atrodas apakšā, pa vidu mašīnai - Grand Voyager 2005 gada Stow , n go) nevaru vairs to trosīti kur karājās rezerves ritenis pacelt uz augšu atpakaļ. Vai tur tika netīrumi, vai kas ieķērās, bet trosīte cēlās uz augšu ar lielām mokām. Tā mokoties, salauzu to atslēgu (Viņa taisās no divām daļāmm ar diezgan mīkstu metālu, tāpēc kvadrātveida caurums palika apaļš) . Jautājums - kāds zin, vai kaut kur var nopirkt kādu kvadrātveida atslēgu? Varbūt, esmu sarakstījis murgaini, bet stow,n go īpašnieks varbūt sapratīs, par ko es runāju. GV, 05. 2.8 |
|
Zuris
|
2015-01-30 06:09:12 "Sveicināti. Man kādu nedēļu atpakaļ notika ķibele ar riepu, nācās mainīt. Noņemot rezerves riteni ( tā mašīna, kur rezerves ritenis atrodas apakšā, pa vidu mašīnai - Grand Voyager 2005 gada Stow , n go) nevaru vairs to trosīti kur karājās rezerves ritenis pacelt uz augšu atpakaļ. Vai tur tika netīrumi, vai kas ieķērās, bet trosīte cēlās uz augšu ar lielām mokām. Tā mokoties, salauzu to atslēgu (Viņa taisās no divām daļāmm ar diezgan mīkstu metālu, tāpēc kvadrātveida caurums palika apaļš) . Jautājums - kāds zin, vai kaut kur var nopirkt kādu kvadrātveida atslēgu? Varbūt, esmu sarakstījis murgaini, bet stow,n go īpašnieks varbūt sapratīs, par ko es runāju. Ir piedāvājumā no 2011.g stown go mehānisms ideālā stāvoklī,visas darbības darās ar riteņa noskrūvēšanas atsļēgu uz 19,vai citu 19 muciņu, cena 60 eiras, t.29230402 Town@country2002 un citi voyageri |
|
Janozaurs
|
2015-01-30 12:31:38 " viņa derēs vecajam modelim? GV, 05. 2.8 |
|
InsekC
|
2015-01-30 13:37:13 "Sveicināti. Man kādu nedēļu atpakaļ notika ķibele ar riepu, nācās mainīt. Noņemot rezerves riteni ( tā mašīna, kur rezerves ritenis atrodas apakšā, pa vidu mašīnai - Grand Voyager 2005 gada Stow , n go) nevaru vairs to trosīti kur karājās rezerves ritenis pacelt uz augšu atpakaļ. Vai tur tika netīrumi, vai kas ieķērās, bet trosīte cēlās uz augšu ar lielām mokām. Tā mokoties, salauzu to atslēgu (Viņa taisās no divām daļāmm ar diezgan mīkstu metālu, tāpēc kvadrātveida caurums palika apaļš) . Jautājums - kāds zin, vai kaut kur var nopirkt kādu kvadrātveida atslēgu? Varbūt, esmu sarakstījis murgaini, bet stow,n go īpašnieks varbūt sapratīs, par ko es runāju. Nopērc divas muciņas un sametini kopā - 5 min. darbs. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
Janozaurs
|
2015-01-30 14:31:52 " o, tiešām. laba ideja ))
GV, 05. 2.8 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Riteņa demontēšanas iekārta.

))