check engine, kārbas pārslēdzējs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » check engine, kārbas pārslēdzējs

Lapas: [1] 2
check engine, kārbas pārslēdzējs ( 3128 )
logap

5 ziņas

PM

Labdien!
Nu ja gandrīz gadu lietoju savu Grand Voyager (2004., 2.8 D, Limited)... Jauks, komfortabls ģimenes auto
Šodien radās ķibele, iedarbināju dzinēju un check engine lampiņa neizdzisa, papildus nopīkstējās (tāpat kā pie degvielas samazinājuma līdz lampiņai), un plus pie visa visi ātrumkārbas pozīcijas uz paneļa iezīmētas....
Mēģināju nolasīt kļūdu (3x atslēgas pagrieziens off-on), nekādas reakcijas... Iesakiet kā rikoties.

Atbildēt uz šo ziņu
gatis.sterns

40 ziņas

PM

logap: "Labdien!
Nu ja gandrīz gadu lietoju savu Grand Voyager (2004., 2.8 D, Limited)... Jauks, komfortabls ģimenes auto
Šodien radās ķibele, iedarbināju dzinēju un check engine lampiņa neizdzisa, papildus nopīkstējās (tāpat kā pie degvielas samazinājuma līdz lampiņai), un plus pie visa visi ātrumkārbas pozīcijas uz paneļa iezīmētas....
Mēģināju nolasīt kļūdu (3x atslēgas pagrieziens off-on), nekādas reakcijas... Iesakiet kā rikoties.
"

Pamēģini uztaisīt diagnostiku spidometram. Varbūt gļuks kaut kāds. Bija laikam tā, ka noslāpē motoru, izņem atslēgu, ieliec atpakaļ un turi spidometra panelī TRIP dzēšanas pogu, tad izbaudi gaismas šovu!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

Ezis2

1676 ziņas

PM

Man gan bendzins bet varbut vienkarsi akb pasvaks. Man tiko nostaveja vairak ka nedelu neaiztikts ka piescilu ta bija visadi pigori cejieri dzivoja savu dzivi utt ... ir ari kautkad agrak bijis ka nedeg atrumu indikacija vispar un tahometrs apstajas kautkur pa vidu un staav bet braukt var mierigi

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

gatis.sterns

40 ziņas

PM

Ezis2: "Man gan bendzins bet varbut vienkarsi akb pasvaks. Man tiko nostaveja vairak ka nedelu neaiztikts ka piescilu ta bija visadi pigori cejieri dzivoja savu dzivi utt ... ir ari kautkad agrak bijis ka nedeg atrumu indikacija vispar un tahometrs apstajas kautkur pa vidu un staav bet braukt var mierigi "

Manam pulksteņu bultiņas dzīvoja savu dzīvi kad aķis bija pussprādzis, bet tas bija nevis gaitā, bet sildot kvēlsveces gan spidometra, gan tahometra bultiņas aizgāja līdz galam un atpakaļ, un pēc tam starters pat griezt negribēja. Nezinu, tā laikam viņa tāda kā aizsardzība!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

gatis.sterns

40 ziņas

PM

logap: "Labdien!
"

Ja lasi krieviski, paskaties TE

Atbildēt uz šo ziņu

logap

5 ziņas

PM

Ezis2: "Man gan bendzins bet varbut vienkarsi akb pasvaks. Man tiko nostaveja vairak ka nedelu neaiztikts ka piescilu ta bija visadi pigori cejieri dzivoja savu dzivi utt ... ir ari kautkad agrak bijis ka nedeg atrumu indikacija vispar un tahometrs apstajas kautkur pa vidu un staav bet braukt var mierigi "

Nē, aķis ir jauns, tur probēmu nav

Atbildēt uz šo ziņu
logap

5 ziņas

PM

gatis.sterns: "

Ja lasi krieviski, paskaties TE "

Es jau tur biju Saku, ka ar piedāvāto diagnostiku neko nerāda. Varbūt protams es kaut ko nepareizi daru, kaut gan it kā kļūdīties tur nav daudz iespēju

Atbildēt uz šo ziņu
gatis.sterns

40 ziņas

PM

logap: "

Es jau tur biju Saku, ka ar piedāvāto diagnostiku neko nerāda. Varbūt protams es kaut ko nepareizi daru, kaut gan it kā kļūdīties tur nav daudz iespēju"

Arī spidometra kalibrēšanu veici?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » check engine, kārbas pārslēdzējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online