problēmas ar piepīpētāju, plz palīdziet » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar piepīpētāju, plz palīdziet

Lapas: [1]
problēmas ar piepīpētāju, plz palīdziet ( 2451 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es nopirku mašīnas ledusskapi, kas vienojās pie piepīpētāja. Kad izdomāju izmēģināt, nācu pie slēdziena, ka kaut, kas nešancē. Pieslēdzu agregātu pie parastas eiropas mašīna, viss šancē. Saldētava nedarbojas. Izpētiju un salīdzināju piepīpētājus. Secinājums ir, ka viņi drusku atšķiras. :wink:

Vai ir iespējams, ka amerikānim ir kaut kāds tur amerikāņu piepīpētājs, bet eiropietim eiropiskais modelis. Ja tas ir iespējams, vai es kaut kā nevaru uzķīlēt vai nopirkt pārejnieku.

P.S. es kaut kā negribu čakarēt mašīnas elektroniku.
Man ir 1996 gada DODGE grand Caravana ievestu pa taisno no Amerikas.

:roll:

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Pirmkārt, cik es atceros, strāva uz piepīpētāja ligzdas paradās kad ieslēgta aizdedze, vai kad aizdedzes atslēga pagriezta pa kreisi līdz galam. Ja tas nelīdzēs, tad ar kontroles spuldzīti ir jāpārbauda, vai uz centrāla kontakta piepīpētāja ligzdā ir plus vai masē? Jābūt plusam.
Otrkārt, savam draugam Dodga redzēju divas mazas rozetes. Viena zem pelnu trauka priekšā, un otra bagāžas nodalījumā aizmugure uz rata arkas.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Kvatra

746 ziņas

PM

Ir jaaiet, man darbojas taada uzparikte

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

es ar nopirku pa 24 ls yuska tadu zilu,nu ja godigi suuds,atdzeset vinja neatdzesee,bet uztur pie zemas temperaturas ja dzeriens ir ielikts vees,,jo lai saktu dzeset jatur vairakas stundas ieslegta taa kaste,un stulbakais tas ka elektriba pienak tikai iesledzot aizdedzi vai pa kreisi pagriezot,tas ir stulbi,bet sildiit gan vinja silda

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

wizard

654 ziņas

PM

Tad vienkārši samaini štekeri uz mazo un spraudi mazajā rozetē!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu nezinu, tad moška man piepīpētājs nešancē.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es biju iedarbinājis mašīnu, bet pa strāvu gan paskatīšos. Manējā arī ir divas ligzdas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » problēmas ar piepīpētāju, plz palīdziet
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online