Benzina patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Benzina patēriņš

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
Benzina patēriņš ( 20035 )
Dundurs

192 ziņas

PM

Manā virzienā tu droši vari ar smagu zābaku vai vieglu sandali nemāt Braucu ļoti mierīgi un ļoti labi pārzinu ekonomiskas braukšanas principus.

Chrysler Town&Country 3.8 AWD 2000. gada modelim oficiāli testētais degvielas patēriņš ir 14.7L/100km pilsētā un 10.2L/100km uz highway. Šādi mērījumi tiek iegūti laboratorijā uz stenda, simulējot braukšanas apstākļus. Man Rīgā atkarībā no sezonas izdodas iekļauties no 14.4 līdz 15.2L/100km, tāpēc es minēju ~15L un tas ir uzskatāms par normālu.

Mans dienas maršruts ir Ziepniekkalns-VEF-Bezdelīgu iela, no rīta turp - vakarā atpakaļ. Apmēram ~1h/dienā es mīcos sastrēgumos. Tā 5 dienas nedēļā. Un tā rodas vidējais aprēķins mēnesī. Vasarā viss ir daudz skaistāk - tikko beidzas skolas laiks un sniegs - samazinās sastrēgumi un līdz ar to degvielas patēriņš. Un nav te nekādas agresīvas braukšanas.

Neskatoties uz visu šo, es tomēr uzskatu, ka par spīti masai un palielajam tilpumam šis auto ir pietiekami ekonomisks. Un, ja es to varu atļauties uzturēt, tad man nav par ko gauzties.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

delxx

39 ziņas

PM

oficiāli Chrysler Grand Voyager 3.3L pilsētā tērē 17,3L/km sk.http://www.chrysler.lv
te ir 1999.g http://www.fueleconomy.gov/feg/epadata/99feg.pdf
pērējiem http://www.fueleconomy.gov/feg/feg2000.htm

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

wizard

654 ziņas

PM

Es ne pa velti rakstiju “Daži” –jo:[quote]Nesen pirmo reizi aprēķināju, cik tās rij braucot pa pilsētu, sanāca 21,6l" un[quote]Man benzīna patēriņš ir 19,6 pa pilsētu- tā kā mazliet par daudzu " Tas, ka Jums izdodas braukt pa pilsētu ar patēriņu 15-16 litri uz 100 km ir ļoti labi.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Andris

40 ziņas

PM

Man ir Dodge Gr.Caravan Sport.2000.g.Vai tam Sport ir
vispār kāda nozīme?It kā esot kārbai sporta režīms.
Varbūt kāds var to lietu apgaismot.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GR.CARAVAN 3,3 2000.g.

wizard

654 ziņas

PM

Nezinu, kā ir pēc 1996 gada, bet pirms tam reklāmas bukletā bija rakstīts:
FOR A SPORTY TOUCH add the aviable Sport Wagon Package that includes special decals, accent color fascias, fog lihts, sunscreen glas, leather-wrapped luxury steering wheel, 15-inch five-spoke cast aluminium wheels and P205/70R15 all-season touring tires.” Domāju, kā sporta režīma ari nekāda nav, jo ja viņš būtu Jūs pamanītu uz pārnesumu selektora kaut-ko līdzīgu burtam „S”
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Dundurs

192 ziņas

PM

Visai nosacīti, bet Chrysler minivani var tikt aprīkoti ar adaptīvajām ātrumkārbām. Pazīme - četrpakāpju kārba. Atkarībā no braukšanas stila, kompis saglabās pārslēgšanās ilgumus. Ja tu brauksi sportiski, ātrumi tiks izvilkti - ja mierīgi, tad slēgsies ātrāk. Ir nepieciešami daži pārslēgšanās cikli, lai kārba "iemācītos" braukšanas stilu.

Visādi citādi DODGE gadījumā Sport ir līdzīgs kā citiem Limited - labāk aprīkots.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Cartman

3 ziņas

PM

Paldies visiem par komentiem.

wizard"]Man: "

Nē, šitā nebraucu, negribu luksoforā iebraukt kādām pakaļā

Dundurs"]Braucu: "

Var sīkāk par tiem principiem? (vai kādu linku iedod), man pieredzes tā kā ir pa maz (pirmā mašina :oops: ).
Es itka arī braucu mierīgi, īpaši negazēju (nav kur, tapat luxofori ik pēc 100 metriem).

Pieraxtījos uz engines diagnostiku, moš tur kas izpeldēs.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Grand Voyager 1996.g. 3.8l

Dundurs

192 ziņas

PM

Sāc kaut vai te: http://www.statoil.lv/parem2.php?035262301342241185

Ar automātisko kārbu gan ir šādas tādas nianses. 3.8 motors arī īpaši nejutīs kondicioniera darbību un kādu lieko svaru, bet pārējais tai lapā ir ļoti atbilstoši.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Benzina patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online