Benzina patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Benzina patēriņš

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
Benzina patēriņš ( 20026 )
aigarsprei

36 ziņas

PM

Man vidējais pa pilseetu ~18-19 L, bet gavenais aukstā laikā kamēr uzsilst sajūta tāda, bākā caurums, jāatzīmē, ka ikdienas maršruts ir pa valdemāra ielu sastrēguma stundās, izbraucot tālāk tipo krasta iela, pļavnieki nu sanāk savi 14-15 L pa šoseju 90km/9.5l janvārī.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man patēriņš tagad ziemā sanāca ap 16-20l/100km, bet uz trases (izslēdzot pilsētu) ap 10-12l/100km. Redzēs kā būs vasarā. Liekas benzīniekam tas ir normāli, leju 92 zupu Viadā vai Lukoliā
Gāzei par kādu litru vairāk.. , gribētos jau mazāk, bet to ideālu (netērēt un braukt) laiakm jau neviens nesasniegs

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

szczury"]....,: "
Kāpēc 92?

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Savam tikko pareekjinaaju, pa ziemu sanaak 11.7 l pilseeta un shoseja kopaa,kompis raada 11.3, taa ka tuvu kompja raadiijumiem, parasti jau nesanaak preciizi baaku ar pieliet pilnu.

Atbildēt uz šo ziņu
vilnis

23 ziņas

PM

A man vidējo rāda 22 L pa pilsētu- īsi pārbraucieni no rīta un vakarā.CV 3.3

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

vilnis"]A: "

Tikai pa pilseetu man sanak uz 15l, 3.3 ieprieksheejais vairaak rija ar bij tuvu 20

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Loms"][quote: "...., leju 92 zupu .... "

Kāpēc 92?"
Sajūta, ka labāk strādā, bet nu ko tur daudz var noteikt, Ha,.. braukaju uz gazes, benzins vajadzīgs tikai sildīšanai..
Vispār jau lasīju, kašiem vajadzīgš ar zemāku oktanskaitli, tāpeč arī lieoju 92 benzīnu
Butu iegūstams, kas zemāks, pamēģināatu arī to

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Forums » Tehniski jautājumi » Benzina patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online