Benzina patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Benzina patēriņš

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8
Benzina patēriņš ( 20038 )
Cartman

3 ziņas

PM

Čau visem!
Pirms pusotriem mēnēšiem iegadājos Plymouth Grand Voyager 1996.g., 3.8l.
Nesen pirmo reizi aprēķināju, cik tās rij braucot pa pilsētu, sanāca 21,6l. Ņemot vērā zupas cenas, jutos nedaudz [censored] :?
Vai tās cipars ir normāls (tipisks)?
Ja nē, tad vai var ko darīt lietas labā :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Grand Voyager 1996.g. 3.8l

delxx

39 ziņas

PM

abet normāli. Baruksi bieži sastrēgumos un ne to vien iztērēsi. Pavēro kāds ir momenta patēriņš. Piem. man liekas, braucot uz 60kmh, patēriņš 10-12 ir normāls.

Atbildēt uz šo ziņu

1999 Voyager 3.8 AWD + gāze (šprice)

Jurčiks

445 ziņas

PM

Bišku takā pa daudz.
Es pa pilsētu tieku cauri ar 15-16, pa šoseju tā ap 11 l

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

shuks

3 ziņas

PM

Man benzīna patēriņš ir 19,6 pa pilsētu- tā kā mazliet par daudzu (Liepājā par korķiem nevarētu sūdzēties). Aizbraucu uz servi (Baltic Motors), šie rausta plecus, saka viss esot labākā kārtībā. Ko tur lai izdomā :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 3.3 1999 + gāze

austris

908 ziņas

PM

vajadzētu pārbaudīt zondi un bieži vaina ir svecēs ko diognostika neuzrāda. :x

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Dundurs

192 ziņas

PM

shuks"]Man: "

Ja tas cipars ir no kompja, tad tas nav pareizais rādītājs. Sastrēgumos uzsākot lēnās kustības kompis taisa aproksimāciju no 99L/100km uz leju. Tas nav korekti. Ja tu gribi pareizu aprēķinu - mēnesi vismaz patestē. Pielej pilnu bāku, pieraksti KM un brauc. Nākamreiz atkal lej pilnu bāku un pieraksti LITRUS un KM un aprēķini patēriņu. Mēneša laikā šādi darbojoties jau būs kaut cik precīzs vidējā aprēķins.

Mans aparāts ar mēdz rādīt līdz pat 19,8, bet tomēr naudas maks tam nepiekrīt un stipri priecīgs. Pēc maniem mērījumiem es Rīgā varu iekļauties ~15L. Mans ikdienas maršruts ietver 4 sastrēgumus dienā.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

shuks

3 ziņas

PM

Dundurs"][quote: "Man benzīna patēriņš ir 19,6 pa pilsētu- tā kā mazliet par daudzu (Liepājā par korķiem nevarētu sūdzēties). Aizbraucu uz servi (Baltic Motors), šie rausta plecus, saka viss esot labākā kārtībā. Ko tur lai izdomā :roll:"

Ja tas cipars ir no kompja, tad tas nav pareizais rādītājs. Sastrēgumos uzsākot lēnās kustības kompis taisa aproksimāciju no 99L/100km uz leju. Tas nav korekti. Ja tu gribi pareizu aprēķinu - mēnesi vismaz patestē. Pielej pilnu bāku, pieraksti KM un brauc. Nākamreiz atkal lej pilnu bāku un pieraksti LITRUS un KM un aprēķini patēriņu. Mēneša laikā šādi darbojoties jau būs kaut cik precīzs vidējā aprēķins.

Mans aparāts ar mēdz rādīt līdz pat 19,8, bet tomēr naudas maks tam nepiekrīt un stipri priecīgs. Pēc maniem mērījumiem es Rīgā varu iekļauties ~15L. Mans ikdienas maršruts ietver 4 sastrēgumus dienā." Es to vien daru, kā leju pilnu bāku un testēju - tāds nu tas cipars sanāk.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 3.3 1999 + gāze

wizard

654 ziņas

PM

Man sāk rādīties, ka daži brauc „KICK DOWN’ režīma visu laiku. Vai nu sandales jāvalkā zābaku vieta, vai sērkociņu kastīti jāliek zem gāzes pedāļa. Ar tādu degvielas patēriņu var palikt bez biksēm.
3,0 un 3,3 litru motoriem no rūpnīcas tika ieprogrammētie vienādi degvielas patēriņa radītai. Man ir isais „Dodge” ar 3,0 litrīgo motoru, draugam „Plimuth” Grands ar 3,3 litriem – degvielas patēriņš abiem vienāds. Ja visu laiku „sportot” -tad tiešam 15 litri uz 100 km pa pilsētu, bet ja normāli –tad 12.
Ņemot vēra to, ka AWD ir lielāka slodze uz motoru, un motoram ir 3,8 litri tilpums, var piekrist, kā tadi "verķīši" spēj aprīt daudz vairāk benzīna. Tomēr masēs ir vienādas un pārvietojot tās patēriņiem jābūt ļoti tuviem. Toties Jūs varat paaugstināt savu prasmi ekonomiskajā braukšanā, un panāktie rezultāti nesis Jums ne tikai morālo apmierinātību, bet ari finansiālo!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8

Forums » Tehniski jautājumi » Benzina patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online