Temperatūra lēkā 2000.gada voyagers 3.3 benzīns/gāze » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Temperatūra lēkā 2000.gada voyagers 3.3 benzīns/gāze

Lapas: 1 [2]
Temperatūra lēkā 2000.gada voyagers 3.3 benzīns/gāze ( 2927 )
gatis.sterns

40 ziņas

PM

edgarsspura: "

Man laikam ir vecāks modelis-nav panelī šāds mērītājs. Bet Tosola izspiezšanās traukā pie auksta motora līmenis ir pa vidu, kad darba temperatūrā tad tuvu maksimumam. "

Mana posta doma bija tāda, ka es pats nezinu, kāda ir temperatūru gradācija dačikam, kas ir panelī blakus tahometram (ja neklūdos), bet kad mašīnu dabūšu ārā no servisa, tad padošu ziņu

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ar pulksteni laikam domāts dzesēšanas šķidruma temperatūras skala - vajadzētu būt visiem. Gradāciju nezinu, bet zinu, kurā vietā bultiņai parasti jāatrodas (apm. pa vidu) - jebkura novirze tiks uztverta par izpētes vērtu anomāliju.
Literatūrā minēts, ka dīzelim termostats sāk atvērties pie +80C, pieņemu, ka šī temperatūra arī atbilst parastajam rādītāja stāvoklim.

CV 1998.g. 2.5TD

Atbildēt uz šo ziņu
gatis.sterns

40 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Ar pulksteni laikam domāts dzesēšanas šķidruma temperatūras skala - vajadzētu būt visiem. Gradāciju nezinu, bet zinu, kurā vietā bultiņai parasti jāatrodas (apm. pa vidu) - jebkura novirze tiks uztverta par izpētes vērtu anomāliju.

CV 1998.g. 2.5TD"

Paldies! Tagad es 100% zinu, ka pie vainas bija termostats, jo man bultiņa visu laiku atradās pa vidu starp zemāko un vidējo stāvokli, un atkarībā no braukšanas apstākļiem nedaudz pacēlās vai krita.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Vayager LIMITED 2007 2.8 CRD AT Cēsis Opel Vectra Caravan 2001 2.0 DTi MT Cēsis

Andzil

25 ziņas

PM

http://www.chrysler-dodge.ru/pics/competition/27390/competition_60442.png
Neēsmu droš ka sanāks ielikt foto, bet ja nu tomēr!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Temperatūra lēkā 2000.gada voyagers 3.3 benzīns/gāze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online