Taisos iepirkt GV » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Taisos iepirkt GV

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Taisos iepirkt GV ( 6455 )
alien

408 ziņas

PM

Ja nu kā hobiju vienīgi.Ko knibināties kad nav ko darīt. Bet tā tev tādu nevajag. Belīv mī!

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

klaidonis

19 ziņas

PM

uz pakalu es ar skatijos nav pa zemi, to es ieveroju daudziem ka velkas pa zemi, turet man ir kur,pashi jaucam autinus prieksh dalam un remontejam, ka esmu mehanikis, skuruveshana man nesagada problemas, karbu vienu jau sodien atradu pa 200 euro itka laba stavokli bet to jau pateikt visi var ka bez problemam, zel ka nav voyager servisa nav karbas tur varetu drosak pirkt

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

klaidonis: "uz pakalu es ar skatijos nav pa zemi, to es ieveroju daudziem ka velkas pa zemi, turet man ir kur,pashi jaucam autinus prieksh dalam un remontejam, ka esmu mehanikis, skuruveshana man nesagada problemas, karbu vienu jau sodien atradu pa 200 euro itka laba stavokli bet to jau pateikt visi var ka bez problemam, zel ka nav voyager servisa nav karbas tur varetu drosak pirkt"
ja vinam bundza nav sapuvusi un pats maki skruveet tad tur nav ko domat vispar 250 taa nav nauda musdienas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

klaidonis

19 ziņas

PM

vakar iepirku GV sonedel vedishu uz darbu, tad jau celshu augsha un jauksu skatishos kas ar to karbu remontet vai likt citu virsu ta jau manis

Atbildēt uz šo ziņu
klaidonis

19 ziņas

PM

kads varbut var pateikt kads ir diskiem starp skruvem izmers?

Atbildēt uz šo ziņu
AMetro

58 ziņas

PM

5x114.3

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

klaidonis

19 ziņas

PM

AMetro: "5x114.3"

paldies

Atbildēt uz šo ziņu
klaidonis

19 ziņas

PM

Vakar atvilku GV majas, papetiju karbu cik vien vareju uz zemes, blakus karterim uz motora pusi karbas korpus ir lupatas, vienozimigi jamaina karba, vel tads jautajums uzliekot citu karbu vina nebus japrograme? un ja bus japrograme lidz servisam aizbraukt vares bez programeshanas?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Taisos iepirkt GV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online