Taisos iepirkt GV » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Taisos iepirkt GV

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Taisos iepirkt GV ( 6456 )
RMatisons

559 ziņas

PM

tagad uz izjaukšanu un pa detaļām

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

klaidonis

19 ziņas

PM

RMatisons: "tagad uz izjaukšanu un pa detaļām"

nekas netiks jaukts tiks salabots un brauks talak, ja nav ko uzrakstit tad labak neraksti mulkibas, es uzdevu konkretu jautajumu!

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Sākumā, var slēgties nelaikā, kāds cirtiens neliels būt, bet līdz servim braukt var mierīgi. Principā kādu laiku pabraucot viņa pati apmācās. Man bija cirtiens tieši pirms apstāšanās un arī tikai tad jau strauji bremzē, uzreiz zvanīju uz RAAP, šie nomierināja, ka tas ir normāli, piebraucu pie viņiem un pēc 5 minūtēm jau bij kā jauna

Starp citu kārba var ''atprogrammēties'' arī ja ilgi stāv bez akkumulatora vai tas nosēdies.
Mainot kārbu aķis tāpat jāņem ārā, tākā saliec un brauc apmācīt.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

klaidonis

19 ziņas

PM

paldies!

voyager un grand vojager karba atskiras vai tada patie vien ir?

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Vienādas

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

klaidonis

19 ziņas

PM

karba ir samainita, vecajai karbai sateliti izjuka karba vienos caurumos bija , ripo labi sledzas ari labi. tagad tiek gatavots uz skati, prieksa jasamaina stabilizatora atsaite un kluchi, bet pakala nevaru saprast kas grab, izpetiju visas bukses itka ir normalas amishi ari pasvaigi stav bet klabona ir anormala, varbut kads var ieteikt kau ko? ir doma vel nonemt amishsus parbaudit mosh tiem ir brivgaita.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

klaidonis: "karba ir samainita, vecajai karbai sateliti izjuka karba vienos caurumos bija , ripo labi sledzas ari labi. tagad tiek gatavots uz skati, prieksa jasamaina stabilizatora atsaite un kluchi, bet pakala nevaru saprast kas grab, izpetiju visas bukses itka ir normalas amishi ari pasvaigi stav bet klabona ir anormala, varbut kads var ieteikt kau ko? ir doma vel nonemt amishsus parbaudit mosh tiem ir brivgaita."
Parbaudi Ritena gultni vai nav lufte... man ari sita bija nevareju saprast kas nenormalu grab it sevistji braucot pa brudi beigas izradiajs ka gultni lufte un tas baigo skanu taisa laikam barabans pret lokiem sitas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

klaidonis

19 ziņas

PM

Ezis2: " Parbaudi Ritena gultni vai nav lufte... man ari sita bija nevareju saprast kas nenormalu grab it sevistji braucot pa brudi beigas izradiajs ka gultni lufte un tas baigo skanu taisa laikam barabans pret lokiem sitas."

Paldies! bus japapeta ka tur ir ar tiem gultniem

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Taisos iepirkt GV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online