Taisos iepirkt GV » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Taisos iepirkt GV

Lapas: [1] 2 3 4 5
Taisos iepirkt GV ( 5732 )
klaidonis

19 ziņas

PM

Sveicinati,sen jau skatos uz GV bet netaisijos pirkt tuvakaja laika, bet vakar man piedavaja Plymouth Grand Voyager 98 gada 3.3 ben./gaz. tiko beigusies skate, karbas defekts,virsbuve diezgan normala, salons ari normals nav saplests, cena 250 euro kaimins negrib nemties ar vinu un man piedavaja,

Iesakiet ko vel jaskatas, kadas slimas vietas ir utt... Motors sance labi uz ben/gaz. nekadu problemu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2956 ziņas

PM

jāčeko rūsa, rūsa, un atkal rūsa. bet kopumā, nafig.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

klaidonis

19 ziņas

PM

ar rusu nav problemu,karba mani neuztrauc to es varu saminit pac bez lielam problemam, galvanais intrese kam japieversh uzmanibu, nafig nav arguments

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2956 ziņas

PM

ja jau ir izveidojusies pārliecība ņemt to auto, tad par 250oiro nemaz nav jēgas čekot kkādas slimās vietas. ka tik kopā turas, un pie apskates neraisa vemšanas refleksu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

klaidonis

19 ziņas

PM

pagasaja skate bija par rusu 1.neietekmejosha nesoshas virsbuves korozija, bet to jau raksta laikam visam masinam

Atbildēt uz šo ziņu
janni

715 ziņas

PM

250€ dabūsi atpakaļ brīvi, pat ja tas autiņš braukšanai neder. Dzelži un rezerves daļas tur daudz
Vienīgi skaties, vai nav iekrājies nenomaksāts nodoklis, ja nav skate.

Atbildēt uz šo ziņu

---

klaidonis

19 ziņas

PM

janni: "250€ dabūsi atpakaļ brīvi, pat ja tas autiņš braukšanai neder. Dzelži un rezerves daļas tur daudz
Vienīgi skaties, vai nav iekrājies nenomaksāts nodoklis, ja nav skate.
"

skate ir tiko beigusies un nonemts no uzskaites pardoshanai, paradu tur nav

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Pa 250 eiro var ņemt īpaši neskatoties, ja tur kaut kas ar to kārbu nesanāk, var iztirgot daļās un pārējo lūžņos nodot, lielos mīnusos nebūsi. Tas, protams, pie nosacījuma, ka ir kur viņu glabāt un pašam patīk skrūvēt.
Cita kārba - nez, kādi 250 eiro?
Eļļa un filtrs kārbai - kādi hvz, kopā 70 eiro varētu būt?
Skate, nodoklis, pārrakstīšana - neatceros, pie 200 laikam kopā būs?
Tad pie viena būtu grēks kloķenes aizmugures blīvslēgu nesamainīt - 20 eiro ar vāciņa blīvi?
Sāksi braukt - izrādīsies, ka no lukturiem gaismas nav - KO DARĪT???? Uzreiz varu pateikt, ka forumā ir atbilde uz jautājumu. Lētākais ir 2xHella Comet, ap 120 par abiem.
Motoram eļļa, filtrs, gaisa filtrs - pa lielam sīkums.
Pakaļa velkas pa zemi - resnie amortizatori maksās vairāk kā samaksāsi par mašīnu, bet papildus lāgas - čakars, ir savi mīnusi un tāpat kaut ko maksā.

Tā ka skaties, varbūt tomēr nevajag?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Taisos iepirkt GV
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online