Bremzes.... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes....

Lapas: 1 2 [3] 4
Bremzes.... ( 5750 )
ozzy

34 ziņas

PM

par trumuļiem nesaki vis- bij man pontiac grand am, tam aizm trumuļi tjip barabani un abs uz visiem 4 ripuļiem. pat strādāja. pēc tiem simptomiem tok liekas ka kāds no devējiem mirst nost. viņus tur kaut kā varēja pārbaudīt ar testeri(ja ar tinumu) ja ar holla devēju tad ar oscilogrāfu

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

noksis2: "
štepseļos nav problēmu (nu protams ja nav "ravētie") visdrīzāk pats devējs (atrodas "stupicā") vai arī vadi (tie tomēr ir kustošīe elementi vairāk vai mazāk)
"

"BARABANI" vai latviski sakot "trumuļi" nekādi to nevar iespaidot, jo darbojas tikai stāvbremzes pozīcijā
"

Tu, draugs, vispār no mehānikas un vismaz no loģikas kaut ko jēdz?
"

noksis2: "Labi, es skatos te tādi "speci" savākušies... tipa:
Ja nebremzē >>> pelnutrauks pilns
Ja neiet >>> sēdekļu apsilde gļjuchī
Ja dūmo >>> gaismas salonā izslēgt
SORRY!!! Bet var būt, ja nesaproti par ko runa iet , tad ir citas sadadaļas forumā.......
"

Speciālists atradies, ibio Sarakstijis jau esi daudz, žēl tikai ka muļķības visādas.
Runa ir par 2000. gadu, viņiem lielākajai daļai ir trumuļu bremzes aizmugurē, arī darba, ne tikai roķene, un ABS devējs ir nevis rumbā iekšā, bet ārpusē.

Un jā, ar diagnostiku var notekt kurš konkrēti ABS devējs nestrādā. Ja nezini, tad labāk paklusē, nevis raksti kaut ko par mehānikas un loģikas sajēgšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

alien

408 ziņas

PM

Eu džeki, džeki - beidziet.

Neko jau tā baigi pētījis neesmu - auksts un sniegs. Garāžas nav. Šodien viss norm darbojas un nekas nedeg un nevibrē. Aizmugurē ir diski un devējs ir uz ''zobrata'' otrā pusē gultnim.
Skaidrs ka būt var vis kaut kas, tikai domāju varbūt ka ir kaut kāda tipiska vaina, kur foruma guru varētu uzreiz pateikt -- aaa, tas ir tas.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

noksis2

119 ziņas

PM

ID: "

Speciālists atradies, ibio Sarakstijis jau esi daudz, žēl tikai ka muļķības visādas.
Runa ir par 2000. gadu, viņiem lielākajai daļai ir trumuļu bremzes aizmugurē, arī darba, ne tikai roķene, un ABS devējs ir nevis rumbā iekšā, bet ārpusē.

Un jā, ar diagnostiku var notekt kurš konkrēti ABS devējs nestrādā. Ja nezini, tad labāk paklusē, nevis raksti kaut ko par mehānikas un loģikas sajēgšanu.
"

Ja nestrādā kaut viens no ABS devējiem, panelī deg lampiņa (vai ne tā?) Ar diagnostiku var noteikt tikai konkrēti beigtu devēju (šeit ,cik saprotu, ir pavisam cita "peldoša" problēma)
2000. gada Grand Voyager pārsvarā gan ir otrādāk (tobiš disku bremzes) trumuļi ir T&C

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

edgarsm

207 ziņas

PM

Ja nestrādā kaut viens no ABS devējiem, panelī deg lampiņa (vai ne tā?) Ar diagnostiku var noteikt tikai konkrēti beigtu devēju (šeit ,cik saprotu, ir pavisam cita "peldoša" problēma)
2000. gada Grand Voyager pārsvarā gan ir otrādāk (tobiš disku bremzes) trumuļi ir T&C
"

Nu, bet zinot piemeram, ka konkrēti aizmugurejais kreisais ik pa laikam pis galvu, tad ir vieglāk meklēt tadas vainas kā: zaļais kontaktā, pārlūzis vai pārberzts vads utt.
Bet tehniski domājošie meistari sāk ar vējstikla maiņu un tad kaut kad tiek pie devēja maiņas, toties pēc tam ir ko rakstīt forumos Es redz visu vojīti pārjaucis esmu

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

noksis2

119 ziņas

PM

Ne Tu viens esi (un ne vienu vien) Vojīti pārjaucis... A ja par tēmu, tad kā un kas pa šīm dienām noticis (vai nenoticis), ir atkal kādi brīnumi notikuši???

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

noksis2

119 ziņas

PM

edgarsm: "

Nu, bet zinot piemeram, ka konkrēti aizmugurejais kreisais ik pa laikam pis galvu, tad ir vieglāk meklēt tadas vainas kā: zaļais kontaktā, pārlūzis vai pārberzts vads utt.
Bet tehniski domājošie meistari sāk ar vējstikla maiņu un tad kaut kad tiek pie devēja maiņas, toties pēc tam ir ko rakstīt forumos Es redz visu vojīti pārjaucis esmu "

Drīkst pajautāt, kā Tu zini ka "galvu" pis tieši "kreisais aizmugurējais"? UN P.S. padalies pieredzē, nevis ar skopiem komentiem...

Atbildēt uz šo ziņu

Fuck fuel economy!!!

edgarsm

207 ziņas

PM

Drīkst pajautāt, kā Tu zini ka "galvu" pis tieši "kreisais aizmugurējais"? UN P.S. padalies pieredzē, nevis ar skopiem komentiem...
"

Pirmkārt : Nu, bet zinot piemeram, ka konkrēti aizmugurejais kreisais
Otrkārt : kaut vai šis : http://www.aliexpress.com/item/2013-newest-version-TCS-CDP-pro-plus-for-autocom-car-and-truck-Auto-OBD2-Diagnostic-tool/1650428469.html
Treškārt: meklējam vainu norādītajā virzienā

Padomā pats. Lai cilveks kam nav garažas,instrumentu utt. noņemtu 4 riteņus, apostītu visus devējus, gredzenus, savienojumus, viņam tak visa diena paies.Un rezultāts būs ? Neticu!
Ja Tev ir tāds štrunts, kas maksā pusbāku benzīna un der visām mašīnām, tas gan ļoti daudz palīdz.

Piemēram servisā(+- normālā):
diagnostika (kompja pieslēgšana) ~30 eur
sensors pieņemsim ~ 35-50 eur
maiņa ~ 15-20 eur

Neatmaksājas pašam iemācīties lietot to kalkulatoru un pašam izdarīt ?

PS. Mana Voyager pieredze :
1. ritošās daļas remonts
2. a/k maiņa (ne remonts, nejauc ludzu)
3. bremžu remonts (diski,kluči,loki,troses,trubas)
4. abu galvu remonts
5. pārsista(pārberzta) vada meklēšana zem drošinātāju kastes (aķi pa nakti izrija tukšu)

vairs man nekas nav lūzis

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes....
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online