kvēsveces uzsilšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kvēsveces uzsilšana

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12
kvēsveces uzsilšana ( 12491 )
bleizers

198 ziņas

PM

Piešķiļot vienkarši griež - taka bendzīns nebutu baka. Un pēc vairākām reizem sāk ierūgties takā sāk sajust bendzīna smaku kad dzen bendzīnu uz augshu

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Man traktors pirmo reizi dzīve nav saprašana viņu problemas -grādos bendzīnieki ir zvēri, šie lopi uz kaušanu tieši ziemā

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

bleizers: "Piešķiļot vienkarši griež - taka bendzīns nebutu baka. Un pēc vairākām reizem sāk ierūgties takā sāk sajust bendzīna smaku kad dzen bendzīnu uz augshu"

Tad kad sāk ierūkties jau pilni cilindri ar dīzeli, tapēc jūt, ka šķidru met ārā Tiešām nav žēl akumulatoru ?
Un piešķiļas arī laikam tikai tad kad gredzeni uzmet dzirksteli
Šodien čoms piešķīla savu bez problēmām. Ja nav releja, paņem resnu (!!!resnu!!!) vadu, izrauj releju un ar to vadu savieno uz kādam 10 sekundēm divus resnākos kontaktus releja štepselī, tad mēģini šķilt.
Labāk ja kāds būs blakus un pagriezīs atslēgu kad teiksi.
Tikai ilgi gan kopā savienotu neturi.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

uldii12345

316 ziņas

PM

edgarsm: "

Tad kad sāk ierūkties jau pilni cilindri ar dīzeli, tapēc jūt, ka šķidru met ārā Tiešām nav žēl akumulatoru ?
Un piešķiļas arī laikam tikai tad kad gredzeni uzmet dzirksteli
Šodien čoms piešķīla savu bez problēmām. Ja nav releja, paņem resnu (!!!resnu!!!) vadu, izrauj releju un ar to vadu savieno uz kādam 10 sekundēm divus resnākos kontaktus releja štepselī, tad mēģini šķilt.
Labāk ja kāds būs blakus un pagriezīs atslēgu kad teiksi.
Tikai ilgi gan kopā savienotu neturi.
"

Par cik tur vairāki releji, cik saprotu, es domāju jāsāk ar pārbaudi vai uz svecēm vispār pienāk strāva, cik dzīvē interesanti notiek, es no var teikt ilgus gadus pārliecināta dīzeļa lietotāja pārgāju uz benzīnieku, jo apnika palaišanas problēmas ziemā, un pagaidām nenožēloju

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Ezis2

1676 ziņas

PM

bleizers: "Man traktors pirmo reizi dzīve nav saprašana viņu problemas -grādos bendzīnieki ir zvēri, šie lopi uz kaušanu tieši ziemā"
Tad priekskam tu pirki sito meeslu ? tev dzive piedzivojumi par maz ? vai ari salarka nahalavu naak ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgarsm

207 ziņas

PM

uldii12345: "

Par cik tur vairāki releji, cik saprotu, es domāju jāsāk ar pārbaudi vai uz svecēm vispār pienāk strāva, cik dzīvē interesanti notiek, es no var teikt ilgus gadus pārliecināta dīzeļa lietotāja pārgāju uz benzīnieku, jo apnika palaišanas problēmas ziemā, un pagaidām nenožēloju "

Es mainīju šo: http://autometro.lv/lv/katalogs/elektriba-apgaismojums/deveji-sledzi-releji/kvelsvecu-relejs
Viņš pie brilles vienīgais ir pelēkā krāsā, pārējie melni, bet nedomāju, ka tie ir sveču releji.
Kur ir vēl kāds ?

Atbildēt uz šo ziņu

edgarsm

207 ziņas

PM

edgarsm: "

Es mainīju šo: http://autometro.lv/lv/katalogs/elektriba-apgaismojums/deveji-sledzi-releji/kvelsvecu-relejs
(uz releja ir arī autometro norādītie oe nummuri)
Viņš pie brilles vienīgais ir pelēkā krāsā, pārējie melni, bet nedomāju, ka tie ir sveču releji.
Kur ir vēl kāds ? "

Atbildēt uz šo ziņu

bleizers

198 ziņas

PM

Shi problema no degvielas filtra var but? Jo nav mainits

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » kvēsveces uzsilšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online