kvēsveces uzsilšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kvēsveces uzsilšana

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
kvēsveces uzsilšana ( 12493 )
bleizers

198 ziņas

PM

Paldies draugi pa šiem padomiem rītā pārbaudīšu - ar cerību lai nebūtu sprausla-as

Atbildēt uz šo ziņu
edgarsm

207 ziņas

PM

Ja, pie sveces vada. beigtais arī notikšķ, bet nesaslēdza.
Releji visi vienadi, tikai atškiras ar vāciņu, kuram voyagera gadijumā ir arī stiprinājuma funkcija. Bet obligati ņem tādu pašu 40A.
Var ietaupīt 50 eiras uzliekot parasto, nevis chrysler releju.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

bleizers

198 ziņas

PM

Padies draugs pa padomu, ja tiešām bus relejs - viskijs no mani - Apsolu

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Draugi, nesupārbaudījis vel vai pienak španungs uz sveču vadiem no releja, bet aizdomas ir ka sprauslas kaput. Jo no rīta grieza pa tukšo līdz aķis noģiba. Kad aķim vadus pielika aķis sāka griest bet atkal piešķilšana pa tukšo un tad sāka aizķert ar pirmo reizi neveiksmīgi ar otro tā negribot bet pieleca

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

bleizers: "Draugi, nesupārbaudījis vel vai pienak španungs uz sveču vadiem no releja, bet aizdomas ir ka sprauslas kaput. Jo no rīta grieza pa tukšo līdz aķis noģiba. Kad aķim vadus pielika aķis sāka griest bet atkal piešķilšana pa tukšo un tad sāka aizķert ar pirmo reizi neveiksmīgi ar otro tā negribot bet pieleca "

Ja tev kvēlsveces nesilda, pie šitādiem mīnusiem vari griezt bez svecēm tik ilgi, kamēr dzinējs no berzes uzsils! Es esmu pie -6 dabūjis iedarbināt bez svecēm. Pie -7šogad vairs neleca. Samainīju releju. Tarkšķēja, bet kontakti cauri nelaida.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

bleizers

198 ziņas

PM

Bet man griez pa tukšo, ar 3x reizi aizķēra un ar 4x ar grutibabām aizķerot sāka bubināt

Atbildēt uz šo ziņu
JurisB

179 ziņas

PM

bleizers: "Bet man griez pa tukšo, ar 3x reizi aizķēra un ar 4x ar grutibabām aizķerot sāka bubināt"

Ko nozīmē "grieza pa tukšo"?

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

uldii12345

316 ziņas

PM

švaki tie krysler dīzeļi, man 2008 g citroen berlingo dīzelis pie -10 lec bez nekādas sveču sildīšanas, tik kādu reizi vairāk apgrieza motoru nevis no pusapgrieziena pieleca, pat T-16 traktors, kas iespējams ir vecāks nekā es, pagājušoziem pie -10 pieleca bez nekādām sildīšanām

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » kvēsveces uzsilšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online