kvēsveces uzsilšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kvēsveces uzsilšana

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
kvēsveces uzsilšana ( 12486 )
bleizers

198 ziņas

PM

Sveiki!
Jautajums džerim ir divi releji un katrs silda 2 sveces ja viens relejs kaput no ritiem šķiļot var nestradat kads stobrs? Esu analfabēts dzīzeļos meiģinu to iepazīt.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

šajos grādos vel neko. bet lielākos uz diviem stobriem šams nemaz neleks.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

bleizers

198 ziņas

PM

Jo man šajos grados vakar peleca uz 3 stobriem un kvelsveces uzsilda labi ar 3x reizi domaju ka varbut relejs kads ir kaput. Jo kvelsveces butu jauzsilda ar 1x reizi.Lidz ko neuzsilda sāk kapat uz 3x strokkiem stradat. Nevaru iebraukt tani kur var but problema. Jo šorīt uzsildiju 3x kvelsveces piešķīlās perfekti

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

sveces veselas?iesp ka pārāk īsu brīdi silda.man PT cruis vispār vēl neiedegas panelī sildīšana,lec tāpat ok.Varbūt sprausla nenotur spiedienu,dēl tās ar var raustīties.

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Sveiks, man bija no kvelsvecem 4 beigtas 3gab. nomainiju, no rītiem iesledzu lai nodziest spirāle. vakar spiralei liku lai nodziest 3x piešķ
ilās ar 3 stobriem, šorīt arī ļāvos uzsildīt kvēlsveces 3x un pielaidās perfekti visi cilindri strādāja. Nesu gudrs kam vaina varbūt relejam kādam

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

bleizers: "Sveiks, man bija no kvelsvecem 4 beigtas 3gab. nomainiju, no rītiem iesledzu lai nodziest spirāle. vakar spiralei liku lai nodziest 3x piešķ
ilās ar 3 stobriem, šorīt arī ļāvos uzsildīt kvēlsveces 3x un pielaidās perfekti visi cilindri strādāja. Nesu gudrs kam vaina varbūt relejam kādam
"
nomainiji visas vai tās trīs? tas ka svece kka silda, nenozīmē kā šamā vesela. jo jaunas uzlsilst ātrāk. bet dzinēja vadība slēdz sveces uz noteiktu laiku, ar domu ka tās ir labas un ātri uzsilst

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ibiodizels

695 ziņas

PM

Kautkad lasīju ka relejs izslēdzas pēc 20 vai 30 sekundēm,uz lampiņu neskaties,attaisi pārsegu un fiksē laiku kad izslēgsies.Baigta kvēlsvece nenozīmē kad nesils,bet nepareizi silst,tākā liec visas jaunas.

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Nomainīju visas 3 kuras beigtas bija

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Forums » Tehniski jautājumi » kvēsveces uzsilšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online