Forums » Tehniski jautājumi » pārsledzas no gāzes uz benzīnu
| pārsledzas no gāzes uz benzīnu ( 1657 ) | |
|
Montix
|
2014-11-21 20:07:40 Sveiki :)Man ir jautājums, šodien braucot uz pilsētu "noraustījās"mašīna un no gāzes pārsledzās atpakaļ uz benzīnu. Nokritās apgriezieni, bet nenoslāpa,tik lampiņas pārsledzās uz sarkano(kad ir gāze ,tad ir zaļa).Apstājos pie veikala, izstaigāju veikalu, un mašīna pēc tam aizgāja uz gāzi. Kur varētu būt vaina? |
|
RMatisons
|
2014-11-22 09:29:42 "Sveiki :)Man ir jautājums, šodien braucot uz pilsētu "noraustījās"mašīna un no gāzes pārsledzās atpakaļ uz benzīnu. Nokritās apgriezieni, bet nenoslāpa,tik lampiņas pārsledzās uz sarkano(kad ir gāze ,tad ir zaļa).Apstājos pie veikala, izstaigāju veikalu, un mašīna pēc tam aizgāja uz gāzi. Kur varētu būt vaina?" tas braucot pa pilsētu ir kā?ir momenti kad iespiežot noraustas un pārslēdzas tad pirmā aizdoma par filtriem, jo nespēj vairs laist cauri un kompis domā ka beidzas un met uz benzīnu. Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG |
|
migano
|
2014-11-23 15:08:21 parasti uz gāzi slēdzas atpakaļ ja: Vienkāršākais pieslēgtu kompi braukt un skatīt kas notiek ar spiedienu un t-ru. Tikpat labi varbūt dzesēšanas sistēma gaiss un reduktors neuzsilst pietiekami. Man bija ziemā pie lieliem mīnusiem uz šosejas pie lielāka ātruma ar mazdu, ka slēdzās uz benzīnu, jo gāzes t-ras devējs pārāk atdzisa. dodge caravan 99 3.0 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » pārsledzas no gāzes uz benzīnu