Help pa manualo karbu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Help pa manualo karbu

Lapas: [1] 2
Help pa manualo karbu ( 2581 )
bleizers

198 ziņas

PM

Sveiki braucu ar voyageri 2003g.2.5cdi 2.5, izsledzot radzinu dzirdu laba puse prieksha taka kaut kas taka negaudo vai gaudo nevar saprast to skanu. Atlaizzu gazes pedali uz sekundi skana pazud, uzdodot pazud kas tur var dot to skanu? Zem 110 braucu nekada skana.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Varbūt turbīna?

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

A ka var parliecibaties ka ta ir turbina? Varianti mani prieksha kads gultnis vai karbai bet karba nevaretu but jo atlaizzu gazi pazud a karba ta pat pie slodzes

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

bleizers: "Sveiki braucu ar voyageri 2003g.2.5cdi 2.5, izsledzot radzinu dzirdu laba puse prieksha taka kaut kas taka negaudo vai gaudo nevar saprast to skanu. Atlaizzu gazes pedali uz sekundi skana pazud, uzdodot pazud kas tur var dot to skanu? Zem 110 braucu nekada skana."

Ja turbina iet kaput man svilposhana nav bet nu vairak ka dukonna

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kādēļ jūs domājat, ka kaut kas iet kaput? Varbūt tā ir normāla skaņa. Ievērojot satiksmes noteikumus to skaņu nemaz nedzirdētu.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Kārba ir kreisajā pusē.Gaudo varbūt kāds rullis vai sūknis...

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Ta gaudoshana nevar saprast vai no vidus vai no blakussedetaja puses sazin kas pa fignu. mana ceriba ka kads gultnis. Jo nedelu atpakal nomainija zobeni, siksnas, rulishus, udensukni, termostatu un ellu un ellas filtru.
Tev taisniba ja normali brauktu neko nedzirtetu Nemilu uz 90kmh braukt tads slikts ieradums

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Normala skana te nebut nav, ie paris dienas atpakal nebija tada skana.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Help pa manualo karbu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online