Never pielaist » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Never pielaist

Lapas: [1] 2
Never pielaist ( 2890 )
cipis78

11 ziņas

PM

Man tada problema ,pagriez aidedzes atslegu bet negriez pat starteri reizem ari logu tiritaji nostrada .Starteris ir kartiba ,uz kompi liku neko neuzrada, paneli parlodeju ,nekas nelidz ,servi rausta plecus un nezin ko talak .Varbut kadam lidziga problema ir bijusi ?

Atbildēt uz šo ziņu
grizzly

11 ziņas

PM

Kontaktgrupa varbūt, bet liekas dīvaini ka servisa nezin ko darīt, pamaini servisu, tur tak 101 problēma var būt.

Atbildēt uz šo ziņu
osis33

118 ziņas

PM

cipis78: "Man tada problema ,pagriez aidedzes atslegu bet negriez pat starteri reizem ari logu tiritaji nostrada .Starteris ir kartiba ,uz kompi liku neko neuzrada, paneli parlodeju ,nekas nelidz ,servi rausta plecus un nezin ko talak .Varbut kadam lidziga problema ir bijusi ?"

Ja tev tas ir automāts ,pamēģini ielikt neitrālā tad pagriez.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

cipis78

11 ziņas

PM

grizzly: "Kontaktgrupa varbūt, bet liekas dīvaini ka servisa nezin ko darīt, pamaini servisu, tur tak 101 problēma var būt."
Saldu nav lielas izveles ar servisiem

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

245 ziņas

PM

cipis78: "Man tada problema ,pagriez aidedzes atslegu bet negriez pat starteri reizem ari logu tiritaji nostrada .Starteris ir kartiba ,uz kompi liku neko neuzrada, paneli parlodeju ,nekas nelidz ,servi rausta plecus un nezin ko talak .Varbut kadam lidziga problema ir bijusi ?"

pastasti kas tas par servisu lai visi zin ka tas ukis nav lietojams

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

ibiodizels

695 ziņas

PM

Parbaudi un notiri masas vadus.

Atbildēt uz šo ziņu
grizzly

11 ziņas

PM

Aizdedze ieslēdzas? Mos var starteri pa taisno samest lai iegriež, ja sanāk tad domāju ka problema kontaktgrupa.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Pārbaudi masas vadu priekšējai galvai kārbas pusē pie kārbas eļļas tausta trubas. Notīri kontakta vietu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Never pielaist
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online