Forums » Tehniski jautājumi » Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost
| Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost ( 4432 ) | |
|
Kundziņš
|
2014-11-12 09:35:44 [[[[pārbaudat to atgaisošanas/spiediena mērīšanas ventili!]]]] kur tas brīnums meklējams?? pie degvielas filtra vākiem? CV 2.5CRD (LIMITED) |
|
JurisB
|
2014-11-12 11:13:02 Tas,kas kreisās bildes POZ3 augšējā galā. GVL '04, 2.5CRD |
|
Poooll
|
2014-11-12 21:14:09 Nu man konkrēti degvielas filtru nomainīja pirms nedēļas kopā ar sprauslām un kvēlsvecēm! Jāpaskatās vēl tas degvielas sūknis, tik vispirms tas jāatrod - pirms pāris mēnešiem bija problēma ar to, ka nevar iedarbināt autiņu - sajūta, ka pie piešķilšanas motoru aizlej - tad nu Nēringā veči meklēja vainu degvielas sūknī kam vajadzētu būt pie bākas, bet manējam tāda tur nav. Vispār jokaini, ka viena gada un komplektācijas autiņi var tik ļoti tehniskā ziņā atšķirties. Tā vispārīgi, par šo noslēpšanu servisā veči teica tā, ka tas esot, ja lejot kreiso degvielu, ka tās sastāvā varot būt kaut kādi sū...di, kas dīzelim netīk, kā arī ka no piesārņojuma sprauslas aizdir...oties, kā rezultātā pie lieliem apgriezieniem nevarot motoru nobarot, bet nu lieta tāda, ka sprauslas ir nedēļu kā atjaunotas - ja vien Dīzeļcentrā džeki sau darbu ir izdarījuši labi, tad problēma jāmeklē citur. |
|
Poooll
|
2014-11-12 21:22:45 "Man tieši tāda pat vaina šobrīd!! Nezinu kā citiem, bet man parking un neitrālājā apgriezienus augstāk par 2500 - 3000 pacelt nevar - kompis ierobežo, bet noslāpšana parasti notiek kaut kur ap 4000 - tad kad reāli arī vajag līdz galam spiest grīdā |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost