Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost

Lapas: 1 [2]
Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost ( 4432 )
Kundziņš

6 ziņas

PM

[[[[pārbaudat to atgaisošanas/spiediena mērīšanas ventili!]]]]

kur tas brīnums meklējams?? pie degvielas filtra vākiem?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.5CRD (LIMITED)

JurisB

179 ziņas

PM

Tas,kas kreisās bildes POZ3 augšējā galā.
http://ww2.justanswer.com/uploads/tableland/2009-10-19_222422_2009-10-19_152010.png
Dabā varbūt nedaudz savādāk,bet vieta tā pati.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Poooll

21 ziņas

PM

Nu man konkrēti degvielas filtru nomainīja pirms nedēļas kopā ar sprauslām un kvēlsvecēm!

Jāpaskatās vēl tas degvielas sūknis, tik vispirms tas jāatrod - pirms pāris mēnešiem bija problēma ar to, ka nevar iedarbināt autiņu - sajūta, ka pie piešķilšanas motoru aizlej - tad nu Nēringā veči meklēja vainu degvielas sūknī kam vajadzētu būt pie bākas, bet manējam tāda tur nav.

Vispār jokaini, ka viena gada un komplektācijas autiņi var tik ļoti tehniskā ziņā atšķirties.

Tā vispārīgi, par šo noslēpšanu servisā veči teica tā, ka tas esot, ja lejot kreiso degvielu, ka tās sastāvā varot būt kaut kādi sū...di, kas dīzelim netīk, kā arī ka no piesārņojuma sprauslas aizdir...oties, kā rezultātā pie lieliem apgriezieniem nevarot motoru nobarot, bet nu lieta tāda, ka sprauslas ir nedēļu kā atjaunotas - ja vien Dīzeļcentrā džeki sau darbu ir izdarījuši labi, tad problēma jāmeklē citur.

Atbildēt uz šo ziņu
Poooll

21 ziņas

PM

Kundziņš: "Man tieši tāda pat vaina šobrīd!!
2,5CRD 2001.g
Nomainiju gaisa filtru, degvielas filtru (vāciņā bija puņķi jau sakrājušies), eļļas filtru + eļļu. Domāju, ka nu jābūt visam ok, bet nē- kā atkal uzbēru, tā noslāpa. Interesanti tas, ka- kad noslāpst tad ripojošu nevar pielaist, apstājies malā, pagaidi 5 sekundes un kā šķiļ tā pielec! Neitrālajā ātrumā uz vietas var gāzēt cik gribi- nenoslāps. Pie kompja slēgt? Bet ja faktiskajā brīdī (pie kompja neitrālajā) problēma nebūs vai to vispār uzrādīs? Vairāki ir teikuši, ka neuzrādīs :/

Vēl viena lieta, ka man no aķa līdz svecēm neaiziet elektrība, štekerus (tos 3 melos apaļos ) izraustiju, iztīriju.. sataisīšu šo tad ziņošu vai noslāpšana turpinās!!

Paldies!"

Nezinu kā citiem, bet man parking un neitrālājā apgriezienus augstāk par 2500 - 3000 pacelt nevar - kompis ierobežo, bet noslāpšana parasti notiek kaut kur ap 4000 - tad kad reāli arī vajag līdz galam spiest grīdā

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Palielinot apgriezienus dīzelis slāpst nost
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online